Відгук Volkswagen Passat 1987 2.0 дизель механічна

Максим 1111111
Максим 1111111

Украина
Киев

17.02.2019
Volkswagen Passat

Рік, пробіг: 1987, 1.700.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 2.0 дизель
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 8.0 л/100км, по трасі: 6.0 л/100км, середній: 6.0 л/100км

У мого дядька був пассат б 2, пригнаний з Німеччини в 87. На той час иномарка, яких було не багато. Виїздив на ньому і на природу і на рибалку, клиренса хватало на 16. Трохи не хватало syncro але з розгону і передній пролітав під будь яку гору. По місткості 12 мішків пшениці і це не предел. Дизель 2.0 тянув добре по бездорожью і по полю від 2110 з мигалками. По трассі ішов добре підвіска надійна, авто було в одній сім'ї 30 років за цей час ремонтувалось власником в гаражі, машина проста в обслуговуванні.

Такий собі німецький танк, неприхотливий, надійний, з вражаючою прохідністю як для універсала, ну не сідав ніде, як не старайся. Поїхать вночі в дождь яром в сусіднє село по розмитій глині по горбам потім полем не....г делать. Ще за кліренс якщо по дорозі зустрічались гілки, дерева впавші, (невеликого діаметру), їхав далі не зупинаючись, інколи передньою губою розбивав мурашники десь 1м в висоту. Раджу тим людям які люблять відпочинок або кому треба міні фургон. Власник був задоволений авто, але звичайно 87 рік ні одна машина не вічна, продав хоче стан був на тверду 4 .

ПС. Марці не змінив взяв б3 седан 1.8 моно. Рік випускі вирішив, все таки новіше. Отїздив пару тисяч на б3 жалкує, що продав крокодила місткість краще і кліренс. б3 вже більше під місто.

Плюси автомобіля:
Надійність, ремонтопригодність, дешеві запчастини, прохідність, ніколи фольц не підводив перевірялось неоднократно в різних умовах. Додому довозив завжди головне дивитись за авто воно відповість власнику тим же.

Мінуси автомобіля:
Рік випуску.

Порада покупцеві: Дивитися на кузов, на зиму обробляти, по двигуну якісний дизель и все буде добре. Раджу людям або для роботи, або рибакам і охотникам але краше брати синхро, томущо по нашим дорогам і переднюму приводу є межа.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Volkswagen Passat 1987

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Volkswagen Passat

Владимир
Украина, Днепр
22.05.2009

Комфортный и достаточно надежный. Машина морально усторела но в плане технологичности и качетва изготовление даст фору многим новым машинам (ВАЗ, ДЭО и т.п.) читати відгук

Сергей
Украина, Харьков
27.03.2010

О машине могу сказать что она достаточно надежна и вынослива к нашим дорогам, единственный существенный недостаток в автомобиле это ее сиденье водителя...очень жесткое и не удобное для дальних переезд читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Volkswagen Passat

Volkswagen Passat 2018 Volkswagen Passat 15600$ 2018