Відгук ВАЗ Lada Kalina 2008 1.6 бензин + ГБО механічна

Андрій
Андрій

Украина
Винница

01.08.2013
ВАЗ Lada Kalina 1118
ВАЗ Lada Kalina

Рік, пробіг: 2008, 78.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 бензин + ГБО
Компл.: база
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Прочитав багато відгуків про Калинку, тож вирішив сам трошки, так би мовити поділитись досвідом. Отже катаюсь вже майже 5 років!!! Як тільки купив в листопаді 2008 р., то був задоволений "як слон" (перший власний автомобіль, після того як іздив на батьківському Москвичу "Пиріжку" то просто БОМБА).

Машнка в принципі за свої 45 т.грн. норм. Звичайно про комфорт розмови і бути не може, його просто немає. Буквально після 1 року експлуатації салон весь скрипить та деренчить, стики в бардачку та кришці, що закриває запобіжники величезні, також з'явились "сверчки" за задніми сидіннями, чим я їх тільки не лікував, та остаточно позбутись не вдалось. При гальмуванні двигуном тарахтить речаг коропки передач. "Обезшумки" взагалі немає, при швидкості 100 км\г всалоні можна не ромовляти, все онно ніхто нічого не почує.

В принципі за перший рік серйозних поломок не було (ну там лампочки перегоряли це дурниці) за тиждень після року вийшов з ладу акамулятор (на який гарантія 1 рік :)). Потім десь після 3 років по трошки пчались поломки, то стойка полетіла, то стіклопідйомник вийщов з ладу, то помпу заклинило.

По мотору притензій практично немає, тягне як для даного класу авто нормально, витрата пального траса 6-6.5 л. місто багатенько десь в районі 10. Потужності вистачає навіть з 4 пасажирами та 3 мішками картопельки :).

Всі розказують що Каліна маленька я хочу заперечити, хоч з вигляду можливо так і здається, але місця як в салоні так і в багажнику досить багато.

Плюси автомобіля:
Ціна на той час. + досить потужний двигун.

Мінуси автомобіля:
Дуже погана "обезшумка", все тарахтить, низький комфорт.

Порада покупцеві: На сьогоднішній день, рівень цін на даний автомобіль дуже високий, тому я б рекомендував дозбирати зо 2 тис. дол. та взяти якогось корейця.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про ВАЗ Lada Kalina 1118 2008

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
ВАЗ Lada Kalina

Валерий
Украина, Днепр
06.04.2008

Купил совсем свеженький 1117. Выбор был только в двигателе. Проехался на 1.6 - неплохо, но как только сел за 1.4 16V, ребята - это небо и земля. 1.4 гораздо приятнее как по звуку, так и по тяговым хар читати відгук

Вован
Украина, Житомир
06.07.2008

Катаюсь радуюсь двиг на ускорение супер правда с климой тормозит трохи и она сама не адекватна выставил 22 но чувствую что замерзнуть можно особенно в ноги читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у ВАЗ Lada Kalina