Украина Киев 03.07.2025
Доволі не погана машина за свої гроші. Шукав собі гібридного кросовера з повним приводом та на класичному автоматі, і вибір впав на S-CROSS гібрид.
Шумоізоляція достойна, в порівнянні з тойотою не відрізняється до цього в мене була корола 2019 року. Але все-таки додатково зашумив, що здивувало то простота розбору салону і анти корозійна обробка дверей та крил із середини.
Дорогу тримає добре хоча це кросовер і ззаді балка, а не незалежна підвіска.
На сьогодні на ринку із коросоверів в порівнянні ціна якість це оптимальний варіант серед нових кросоверів.
Мабуть є один недолік це якість пластику в салоні трохи гірший в порівнянні тойотою чи навіт пежом.
Через 1 міс. і 17 днів Юрій дописав: В машині є одна особливість це підключення телефону до магнітоли, не кожен юсбі провід підйде, необхідно брати провід не менше 5 Ампер, якщо менше то не підключає телефон.
Через 8 міс. і 15 днів Юрій дописав: І так пройшов майже рік володіння авто, і вже можна зробити реалні висновки про авто. Тож до мінусів: виявив вологу у гофрі проводів динаміків, які розташовані в дверках, причина вологи не зрозуміла; невеликі сліди крапель води виявлено у передніх фарах, але фари сухі; відпав провід маси на підсвітку в багажнику, просто кинув окремий провід і питання вирішив; слабкий пластик в обшивки багажнику, полавалися кріплення задньої полички, виріши проблему шляхом вклеювання в кріплення гайкии та прикрутив їх до властику через шайби болтом; мокрі дверні карти внизу, вирішив проблему, зробив у кожній карті додатковий невеликий отвір, щоб стікала волога; в бардачку тарабанить тяга, додав обмотав тягу антискрипом і все пройло. Тепере до плюсів: динаміка авто чудова та і радує розхід палива при інтенсивній ізді по трасі 120-150 км на годину витрати палива не більше 8 літрів на 100 км, а головне авто гарно тримає дорогу чудово при тому, що кросовер і ззаді балка; враховуючи сильні морози цього року проблем із заводом авто не було, це при тому, що в зимку мало їздив на довгі дистанції та і витрати палива при міському циклі заторів більше 11 літрів не було; а головне заметілі цього року то жодного разу не застряв навіть на не почищеній дорозі, повний привід та кліренс це головний плюс авто. Як на мене непогане авто.
Обговорити відгук про Suzuki S-CROSS 2024
Щирий Гібрид з витратами 10л то дуже "раціонально" і "економічно"
+4ВІДПОВІСТИ
ekonomist11111 Щирий, 10л це шось не то - в мене новий, два мости, мякий гібрид і 7,1 по городу з кондиціонером. Де там 10 взяли - не зрозумів. Хоча все ще залежить від менери їзди - но точно не 10.
ВІДПОВІСТИekonomist11111, У мене такий самий новий. Витрати пального 7.4-7.9 по місту. А 10л. цілком можливо, якщо щодня їздити по справам в години пік.
ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Suzuki S-CROSS
Ярослав Украина, Киев
08.08.2024
Почитав коментарі до попередніх відгуків і вирішив написати власний, так як одному з ймовірних власників закидали, що він реально не має такої машини. Я маю, виставив на аватарку фото, коли забирав су читати відгук
ПавлоУкраина, Львов
28.10.2024
Порівнюючи з попередньою SX4, можу сказати, що в потоці машину стали поважати більше. Гібрид працює ефективно - розхід на трасі 5.8 - 5.9 л при швидкості 110-130 км/год. Кермо стало легшим, і радіу читати відгук