Відгук Skoda Rapid 2014 1.6 бензин + ГБО механічна

Алекс
Алекс
Украина
Киев

30.07.2015
Skoda Rapid
Skoda Rapid

Рік, пробіг: 2014, 40.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 бензин + ГБО
Кузов: ліфтбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Комплектація включає пакет погані дороги. На другий дені після покупки при наїзді на калюжу, злетів кронштейн під днищем)), він закріплений "дитячим" пласмасовим кріпленням). На 6000 пробігу застукала подушка коробки. Замінили по гарантії. Попав в лобове маленький камінчик і зробив не величкий скол. на другий день відразу засвердлив, но це нічогоне помогло. Скло постійно пускає тріщини, я так зрозумів від перепаду температур, то му що більше факторів не було так як машиною не виїжджав. Майстри говорять що скло постійно під "Напругою" або браковане, короче якість скла херова. Таке скло на Прагі коштує 4000 грн, + заміна 2000 грн.

Задні маркізатори дуже слабі. Заді можна брати тільки 2-х пасажирів і трошки речей в багажник, якщо більше завантажити то стукають дуже сильно)). Вода затікає в задні двері, як і вліві так і вправі. Необхідно провести необхідні роботи щоб усунути цю проблему. Сьогодні їду проводити)). До речі на Празі ціни на обслуговування значно високі + розводять. Постійно мені списували 4, 5 л масла, хоча достатньо 3.8 л. 1 л масла коштує 300 грн. Проходив минуле ТО, на Празі виставили рахунок на 2600 грн. На іншій станції теж шкода, тіж самі роботи мені обійшлись 1600 грн)).

Плюси автомобіля:
За такі гроші як новий автомобіль то можна брати. Багажник великий, комфорту достатньо як економ класу. Економний.

Мінуси автомобіля:
Шум від повітряного фільтра при набираня обертів. слабі задні маркізатори, затікає ввода в задні двері. СD програвач тупий до бєзобразія, вмикається і переключається дуже повільно, перестав ним користуватись взагалі)).

Порада покупцеві: Ціна якісь відповідає як для нового автомобіля.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Skoda Rapid 2014

ВоваО  

На капітальний ремонт не попадав?

ВІДПОВІСТИ  
ВоваО  

На капітальний ремонт двигуна не попадав?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Skoda Rapid

Ann Nazaretyan
Россия, Москва
01.05.2015

Уже бы не купила. Банальная машина, меняла с Фабии, на которой проездила три года из-за автомата и большого багажника, и зря.... Нет лифта переднего пассажира в российской комплектации, так что есл читати відгук

Сергей
Украина, Харьков
07.07.2015

Всем привет. Читал много отзывов о Рапиде до покупки. После того, как приобрел авто, удивился, как много о машине почему-то не написано. Достоинства Рапида всем известны, писали много. Я тоже сделал к читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Skoda

Skoda Yeti 2014 Skoda Yeti 11900$ 2014