Відгук Renault Symbol 2008 1.4 бензин механічна

Максим Зайцев
Максим Зайцев

Украина
Львов

04.08.2015
Renault Symbol
Renault Symbol

Рік, пробіг: 2008, 20 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.4 бензин
Компл.: Повна
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

В 2013 році придбав цей автомобіль. Пробіг тоді складав 2 тис. км, тому можна сказати взяв нову машину. Проблем з нею взагалі ніяких не було - робоча конячка, брав в основному щоб кататися з малою дитиною з однієї області в іншу. Багажник як для такого класу авто величезний: влізала дитяча каляска, мішок бульби:)) і ще три добрих сумки + горшок. Для молодою сімї це напевно найкращий бюджетний варіант. За 20 тис. пробігу нічого звісно не міняв, тільки розхідники. Масло лив синтетику, на паливі також не економив, хоча фахівці казали що цей двигун і 92 переварює дуже добре. Розхід по трасі до 6 л., середній не перевищує 8 л. Машина не є широкою, особливо ззаду - троє дорослих людей не будуть супер комфортно їхати, з переду все ОК. Мені як водію в машині комфортно. Вигляд має досить сучасний, не соромно їхати:). Двигун і електроніка працюють без збоїв. Дуже круто що стоїть заводський захист двигуна і картера, також зроблена антикорозійна підготовка днища (все днище "просмолено")і захищена металевою пластиною вихлопна труба, тому можна їздити сміло на легкому бездоріжі... Просвіт невеликий приблизно 14, 5 см, але мені вистачає. В місті дуже зручна так як не є широкою - можна пролізти будь де. Салон біднуватий - якісний мякий пластик тільки на рулі, однак за таку ціну - це прийнятно. Керувати машиною також приємно - чути що іномарка - передачі переключаються плавно, руль слухняний. До коробки передач треба звикати - дуже короткі 1, 2 передачі. 1 взагалі використовую тільки для того щоб рушити. Трохи поглох на світлофорах - потім звик:)) На великій швидкості машина слухняна (правда в мене є антикрило), розганяв її до 170 - можна було ще крутити але страшно:)). Крейсерську 110 тримає гарно більше витискати не раджу - дуже зростає розхід палива. Брав з кліматом - виручає як літом так і зимою. Недавно їздив на новенькій кіа спортейдж - круто звичайно, але не сказав би що в управлінні і наявності базових опцій мій симбол чимось поступається. Машина - дуже хороший варіант бюджетного сімейного авто, за ту ціну що за неї просять, тим більше зараз.

Плюси автомобіля:
Надійність ходової, двигуна, наявність захисту двигуна, антикорозійне покриття, місткий багажник, нормальний розхід палива, сучасний вигляд авто.

Мінуси автомобіля:
Мало місця заднім пасажирам, бюджетний пластик в салоні, швидкі передачі, відсутність ривка при обгоні, тонке лакофарбове покриття.

Порада покупцеві: Вартує своїх грошей - ціна якість за бюджетну іномарку.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Symbol 2008

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Demis19  

Короткие нижние передачи - наоборот хорошо. Позволяют быстрее разгоняться и экономить бензин.

ВІДПОВІСТИ  
Vladimir-81  

Demis19: чем слабее тяга двигателя - тем короче передачи.

ВІДПОВІСТИ  
Demis19  

Нет, самые короткие передачи у спортивных авто. В массовых автомобилях с не очень мощным двигателем они скорее длинные, чем короткие.

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 5

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Symbol

Виталий
Украина, Ужгород
13.06.2009

В общем доволен. Есть некоторые проблемы. В преднем правом колсе на мелких ямах постоянный ГЛУХОЙ звук (извините, слабо разбираюсь в тонкостях строения авто). На сервисе говорят ничего страшного, я их читати відгук

Сергей
Украина, Киев
18.06.2009

Машина резвая, быстро набирает скорость, для водителя очень комфортна, динамична. вообщем стоит своих денег. Машиной пока доволен читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault

Renault Megane 2016 Renault Megane 18800$ 2016