Відгук Opel Omega 1996 2.0 бензин механічна

nik
nik

Украина
Львов

26.01.2012
Opel Omega

Рік, пробіг: 1996
КПП, привід: мех., задній
Двигун: 2.0 бензин
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Приганяли мені машину з німців, вагався між вектрою і омегою, взяв омегу так як люблю просторі машини. У виборі не помилився. Їжджу нею вже 4й рік. Машина мягка, простора, салон представницький, по трасі тримається впевнено одним словом корабель на колесах. Шумоізоляція могла бути б кращою.

На 11 річній машині ходова стояла вся рідна, так що після деякого пробігу по нашим дорогам по трошки прийшлось все перебрати, передні сайленблоки і стійки стабілізатора ходять не багато, тільки лімфьодер походить більш-менш нормально. Також власники омег стикаються з проблемою регулятора холостого ходу, як усунути цю проблему в інеті описано.

Як у всіх машинах є деякі слабі місця, але вони не суттєві і вирішуються. Ціни на запчастини не є дорогими, та й на шротах багато можна знайти б/у що новим дороге.

Розхід по місту 10-12л, траса 6, 5-9л, в залежності як їхати. Мотор 2, 0 трохи слабоватий для міста, а на трасі після 2500 оборотів машина оживає. При 220 на спідометрі розганяв до 210. Ні разу не було такого, щоб машина не завелась. Машина може "вмерти" як вийде з ладу датчик колінвалу.

Одним словом машина хороша, своїх грошей вартує. ВАЗи та багато нових іномарок не конкуренти по комфорту їзди, якістю матеріалів салону.

Плюси автомобіля:
Комфортна мягка їзда, просторий салон.

Мінуси автомобіля:
відносно низька шумоізоляція, розхід при теперешнх цінах на пальне.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Opel Omega 1996

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Opel Omega

Алекс
Украина, Киев
19.05.2008

Хороший цвет! Вменяемая цена.Видно что ухожен.Модель очень удачная во всех отношениях!Мягкая и стильная! читати відгук

Любомир
Украина, Ивано-Франковск
26.09.2008

Взял автомобиль свежепригнанным из Голландии. По-этому, несмотря на свои годы, выглядит довольно пристойно. Скажу сразу, что машинка суперкомфортна, мягкая, по дороге идет как корабль, в повороты вход читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Opel

Opel Zafira 2007 Opel Zafira 5800$ 2007