Відгук Opel Omega 1993 2.0 механічна

іван левицький
іван левицький
Украина
Львов

11.04.2008
Opel Omega

Рік, пробіг: 1993, 350.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 2.0
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

машина хороша, вкладені внеї гроші відробила, нічого тяжкого на ній не перевозили, тільки пластикові рекламні конструкції. дуже комфортна і приємна машина.

Плюси автомобіля:
хороший двигун, ніяких проблем за 1, 5 роки експлуатації. хороша ходова також ніяких проблем. комфортний салон, вмістимий багажник. дешеві запчастини, міняли фільтра, колодки, ремні з роліками, еластичну муфту задню, електро катушку, високовольтні дроти. все що було поміняно за 1, 5 роки експлуатації, більше нічого заміни не потребує.

Мінуси автомобіля:
інженерно не продумана задня частина корпуса автомобіля, відстань від останньої точки опори (стойок) до закінчення багажника складає приблизно 1 м, тобто весь простір багажника висить в повітрі, через 17-20 років відбувається перелом кузова, а хто возить важкий багаж, перпегружає машину стикнуться з такою проблемою значно швидше, хоча і метал в даній частині кузова укріплений.

Порада покупцеві: хороша машина, не проблемна. при купівлі звертати увагу на кузов: чи є корозія чи тріщини в металі, звернути увагу на стан ланжеронів, бо загалом єдине слабке місце даної машини задня частина кузова.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Opel Omega 1993

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Opel Omega

Євген
Украина, Киев
19.06.2008

Комфортний автомобіль. Особливо для подорожей. М'який плавний хід. Можна їхати далеко без втоми. Просторий салон та багажник. З універсалом майже відпадає необхідність у причепі. Дизель, особливо турб читати відгук

Олег
Украина, Запорожье
18.08.2009

Попробовал как-то я проехаться на ООА, (была у нашего водителя на предприятии)...........и влюбился в НЕЁ! До этого на авто такого класса не ездил (отечественные Волги не в счёт). Запорожец, Таврия, Ко читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Opel

Opel Zafira 2007 Opel Zafira 5800$ 2007