Відгук Opel Movano 2005 2.5 дизель механічна

Тарас
Тарас

Украина
Хмельницкий

16.03.2015
Opel Movano

Рік, пробіг: 2005
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 2.5 дизель
Кузов: малотонажний, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Автомобіль хороший для роботи, вожу габаритні але не важкі вантажі, пригнаний з пробігом 200 тис зараз вже 300 тис за сто тисяч на авто поміняв 3 шарові опори і торм. колодки. Зараз буду міняти ремінь ГРМ і ще одну шарову опору і що цікаво, ту що вже міняв., по мотору і форсунках питань нема. Мотор як часи. Кожна заміна масла обов язково заміна паливного фільтра (не довіряю заправкам). Зимою авто стоїть на вулиці але ні разу не підвів. Взагалі коли сніг або весняні ями то свою мазду навіть з гаража не виганяю.їде добре, дорогу тримає, розгін не як в спрінтера, але кузов не гниє. Один мінус - ручний тормо з- зимою замерзае або трос або механізм на задньому циліндрику тому не користуюсь на морозі. Свої функції як вантажне авто виконує на відмінно. Ціна запчастин різна, бо є вибір між виробниками, але автомобіль заробляє і шкодувати та економити не потрібно. Ще один плюс - автомобіль мае нормальний кліренс та передній привід і на рибалку їду тільки ним, хоч по болоті не дуже але поборотись можна лодка влазить і палатки не беру. Маю дідову ниву 2121, то вона мені виходить дорожче в обслуговуванні як бус - їдуть всі, а ремонтую я і ніфіга не влазить. Опель мовано, рено мастер заслуговують уваги. Дякую за увагу.

Плюси автомобіля:
Ціна-якість відповідають, не підводить, розхід палива до 10 л, зимою виручає передній привід, хороша посадка за рулем, а я не дрібний 130 кг 187см.

Мінуси автомобіля:
Мені повезло (незначні).

Порада покупцеві: Рекомендую купувати, головне не купити корча з космічним пробігом, це актуально для всіх автомобілів, або щоб вас не надурили скрученим спідометром, а якщо Вам попаде авто до 200 тис км то воно вам послужить. Якщо пробіг великий - має бути відповідна ціна. Всім вдалого дня і хай прийде той час коли комерційні автомобілі з салону нам будуть покишені.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Opel Movano 2005

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Opel Movano

Александр
Украина, Гайсин
07.05.2014

Купил в 2009 4-х летний Мовано 2.5 CDTI. Пробег был 130.000. За 5 лет пробежал на убитых дорогах 120.000. Плюсы: хорошая подвеска, управляемость, резвость (мотор Сomplette), расход 7 л. при 100 км читати відгук

Владимир
Украина, Киев
07.09.2008

хороший бусик для перевозки грузов и троих людей, грузоподъемность 1800кг. Не ездил не сильно большие расстояния, основной маршрут Бровары - Киев. Не был в серъезных ремонтах и ДТП. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Opel

Opel Zafira 2008 Opel Zafira 6000$ 2008