Відгук Nissan Patrol 1988 3.5 turbo дизель механічна

Сергей
Сергей

Украина
Житомир

04.07.2013
Nissan Patrol
Nissan Patrol

Рік, пробіг: 1988, 330.000 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 3.5 turbo дизель
Кузов: позашляховик, 3 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Nissan Patrol 1988 - фото 1 Nissan Patrol 1988 - фото 2 Nissan Patrol 1988 - фото 3

Отримав даний автомобіль для перефарбування у камуфляж. І так, як попутньо проводилися числені зварювальні роботи, то мав можливість із згоди господаря трохи на ньому покататися. Сам автомобіль був спеціально підготовлений до змагань. Було ліфтовано (піднято) на 7 см кузов. Встановлені подовжені рессори а також спеціальна гума йокогама, для бездоріжжя. Вразила надійність автомобіля. За 330000 км, добра третина яких була пройдена по бездоріжжю, жодної серйозної поломки. Всі основні вузли і агрегати дуже надійні. Всі системи і механізми-функціонують справно. В салоні взимку - тепло. Кондиціонера правда, немає. З електронікою також ніяких проблем, по тій простій причині, що її також, майже немає))) Але найбільше мене вразили ходові якості. По асфальту пересуватися на цьому авто не дуже комфортно. Відчуваються всі нерівності, в салоні досить шумно. Максималка близько 110 км/год. Далі авто починає рискати. Можливо це через позашляховий тюнінг. А от на бездоріжжі... 70 км/год по зораному полі, без напрягу, без будь-якого натяку на неслухняність. Абсолютна впевненість. Вибираєш напрямок-автомобіль проїде. На такі дрібниці як шум, не звертаєш жодної уваги. Автомобіль летить по бездоріжжю. Ти на 100% віддаєшся спілкуванню з авто. Чистий кайф і адреналін. Без проблем входить і головне-виводиться із керованого заносу. І це, не зважаючи на свої габарити. Ейфорія і екстаз. Ось відчуття при їзді на цьому крокодилі по серйозному бездоріжжю.

Трохи про діла буденні. Авто не для дальніх подорожей (доїде, але водієві буде несолодко). Витрата пального в "бойовому" режимі 13-15 л/100 км. При щоденній їзді легко вкладається в 10 л. на сотню. Я навіть спершу невірив. Досить динамічне, як для позашляховика. Гарні гальма. Шикарний огляд (високо сіжу-далєко гляжу))).

Плюси автомобіля:
Невибагливість. Надійність. Позашляхові якості. Драйв на бездоріжжі-вражає.

Мінуси автомобіля:
Навіть не знаю. Хіба шо відсутність кондиціонера. Ну і певно, як почне колись ламатися, то ремонт коштуватиме недешево.

Порада покупцеві: Думаю що всі любителі поджипувати і так про нього знають. Також це була б гарна альтернатива всяким УАЗам, Нивам, якби в такому вигляді випускалось донині. Лісникам і агрономам-саме те. Ще раз повторюся, авто дуже надійне.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Nissan Patrol 1988

R2R3  

Хорошая машинка была в свое время. 80-е золотой период автомобилестроения, современный патруль хрен пройдет триста тысяч без серьезных поломок.

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Nissan Patrol

Никита
Украина, Симферополь
06.09.2009

Можно ли судить о машине проехав на ней всего 100 километров? Можно, если по этим километрам не пройдёт 99% остальных машин ездящих по дорогам нашей родины. Долгоруковская яйла (южная) - это место где читати відгук

Виталий
Украина, Симферополь
23.12.2007

Машина преднозначена для езды по бездорожью, очень удобна для охоты так как большой богажник, очень проходима благодоря короткой базе и высокому клиеринсу, но не смотря на то что машина ездила по бездоро читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Nissan

Nissan Juke 2016 Nissan Juke 11700$ 2016