Відгук Mitsubishi L 400 1999 2.5 дизель механічна

Славік
Славік
Украина
Тернополь

20.04.2012
Mitsubishi L 400

Рік, пробіг: 1999, 100.000 км
КПП, привід: мех., задній
Двигун: 2.5 дизель
Кузов: фургон, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

авто дуже надійне. краще підходить для первезення вантажів. коли пуста то відчуваєш всі нерівості дороги. зимою потрібна хороша резина+груз (обов"язково). на літо якшо їзда по грунті теж хорошу резину хоча б на зад. солярку підходить люба навіть залізнична і від трактора. подимить але їде добре. ходова дуже міцна. якшо шось міняти то краще бу або оригінал бо багато поганих запчастин. поміняв підвісний. через 10 тис. поміняв знову. брав середній по ціні (корею). постійно летять тяги стабілізатора. така сама проблема як в педжеро (погані дороги). все решта в нормі. луджений кузов. спереді втрьох тіснувато. розхід по максимуму 11 л на 100км. в педаль давив добре. ніколи не економив. потужній навіть при загрузці 1500-1800 кг. в цілому автомобілем задоволений. купуйте не пожалієте. кращий за віто і т4. про французів взагалі мовчу.

Плюси автомобіля:
ціна нища надійність вища. дай Боже здоров"я японцям.

Мінуси автомобіля:
дехто вважає мінусом: -задній привід (кому як) - розхід палива (зато економиш на заспчастинах)

Порада покупцеві: купуйте японців. зараз шукаю собі тойоту хайс. більше ніяку не хочу. а свою не продав. батько їздить. всім удачі.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mitsubishi L 400 1999

Slava71  

Здравствуйте , у меня такой же автомобиль но рос ход топлива в два раза меньше. примерно 7 литров в городе. Это регулируется на СТО . Не давно поменял роспилители в форсунках теперь пуля .

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mitsubishi L 400

Віктор
Украина, Харьков
17.09.2008

Купив авто у квітні, до нього був FORD AEROSTAR та Ford transit. Як пересів почув різницю між Європою та Японіею. Міцик гораздо м`якіший та дуже легкий у кируванні. Почуваюся як у легковому авто але т читати відгук

J.Nik
Украина, Львов
24.12.2008

Мітсубан в мене вже 4 роки, перших три роки горя не знав возив все що тільки можна починаючи від Людей закінчуючи європарканами, правда останній раз як закинув 3тони грузу то трісла ресора, було прост читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mitsubishi