Відгук MG HS 2022 2.0 turbo бензин автоматична

Михаил Кавун
Михаил Кавун

Украина
Киев

27.04.2023
MG HS
MG HS

Рік, пробіг: 2022, 155 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 2.0 turbo бензин
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка2

Обзоры не врут, действительно отличный автомобиль за свои деньги. Но так сложилось, что буквально через три дня после покупки, на бетонном порожке авто подпрыгнул и примяло выхлопную трубу. Ремонт в официальном сервисе обошолся в 23 тыс. грн, из которых 22 тыс. стоит средняя часть выхлопной с резонатором. Если такова ценовая политика MG по запчастям, которых кстати не найти в интернете, то стоимость владения после гарантии может оказаться колоссальной.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про MG HS 2022

Spotty  

Гляньте цены на ваг, тойоты и прочие конкуренты. Так что, это как раз таки не дорого. (Я конечно же говорю об оригинале, а не дешевых аналогах).

+1ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

Важко назвати такий відгук корисним. Про сам авто не сказано майже нічого. Я можу зрозуміти розчарування автора такими високими цінами на ремонт буквально в перші ж дні володіння, але більш розгорнутий відгук про авто з турбованим мотором був би цікавим.

+2ВІДПОВІСТИ  
venom253  

Там ще цінова політика віннера дуже дика.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
MG HS

Aleksey Bober
Украина, Киев
11.01.2023

Машинку помітив випадково, просто побачив банер в інтернеті. До цього розглядав новий Tucson, Mazda CX5, Peugeot 3008, Opel Grandland X, RAV4. Але їх або по бюджету не витягував або була б зовсім гола читати відгук

Сергей
Украина, Киев
01.02.2023

Довго роздумував над покупкою авто, дивився і тестував різні машини. MG HS зачепила, зовнішністю, матеріалами, та й загалом якістю автомобіля при її ціні. Думав довго, бо боявся, новий бренд і як буде читати відгук