Відгук Mercedes Vito 2006 2.2 дизель механічна

Евгеній
Евгеній
Украина
Хмельницкий

18.10.2013
Mercedes Vito

Рік, пробіг: 2006, 230.000 км
КПП, привід: мех., задній
Двигун: 2.2 дизель
Кузов: мінівен, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Вирішив написати свій відгук про дане авто, з досвіду щоденного використання протягом 4 років та 120000 км пробігу. Довго вибирав яке авто придбати після того як продав свій «Пежо 407», ці французи))), я щиро співчуваю власникам… Вибирав між Опель (Рено, Ніссан) Віваро…, WV T5 та МВ. Вибір було зроблено на користь Мерседес Віто в 639 кузові (хотілось справжньої німецької якості), лише потім я дізнався що Віто збирають у Іспанії))).

І ось у грудні 2010 року на сайті продажу б/у авто був знайдений Віто 2006 року (грузовий варіант, коротка база) синього кольору з пробігом 110000 км. З наявних опцій: електоро пакет, парк-тронік, кондиціонер, ну і все інше в стандарті. З оформленням усіх документів вийшов він мені 15.5 тис., дол.

В перший вечір я зрозумів різницю між заднім і переднім приводом у зимку))) ночував мій Віто за 500 метрів від дому))) не вийшло в мене виїхати на підйом… За декілька раз та за допомогою друзів, розібрався і все встало на свої місця. Гарна зимова гума + системи Мерседесу ну і клепка в голові і більше таких питань не виникало, скажу більше коли у березні 2013 в снігопад стояли більшість авто – Віто жодного разу не підвело.

Після придбання звичайно був перероблений на пасажир, комфортно, зручно та багато місця, машина на всі випадки життя!

По мірі експлуатації та збільшення пробігу (нагадую, що попереднім авто було ПЕЖО) у душі затаїлась якась тривога, ну коли, коли вже почнуться якісь проблеми, поломки та не зрозумілості, але все було в порядку. Крім заміни масла та фільтрів нічого неадекватного не було!!!! На 180000 були замінені передні оригінальні стійки на «КУВ», до сьогодні 230000 км проблем немає, на 190000 зроблено реставрацію рідних шарових та тяг, стоять без проблем і до сьогодні. А, забув про болячку Віто – «підвісні», після декількох спроб перепресування підшипників було просто їх замінено на нові оригінальні (по 350 грн штука) проблеми більше немає! Задні амортизатори та і все інше у моєму Віто рідне).

Про комфорт у салоні навіть не знаю що сказати, все просто, зручно та надійно.

Довелось також перевірити його надійність при стоянці на вулиці при -35 і тут він не підвів, після стоянки протягом тижня, завівся як завжди без проблем.

Порівнюючи з іншими авто, хочу сказати: «Краще Мерседеса тільки новий Мерседес!!!».

Плюси автомобіля:
Надійність, кормфорт. Машина на усі випадки життя! рекомендую.

Порада покупцеві: Беріть, не пошкодуєте!

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mercedes Vito 2006

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mercedes Vito

Максим
Украина, Полтава
20.02.2010

Vito 2006 является уже полностью усовершенствованным и вытеснело уже своего главного конкурента VWT5 читати відгук

Vitaliy
Украина, Старобельск
05.03.2012

Дорогу держит замечательно. Обзор отличный, чему способствуют всевозможные регулировки водительского кресла. Очень маневренный, что немаловажно в условиях городских пробках. Хорошая проходимость и ход читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mercedes Vito

Mercedes Vito 2007 Mercedes Vito 8300$ 2007