Відгук Mercedes Vario 1988 4.0 turbo дизель механічна

Iван
Iван

Украина
Винница

24.02.2015
Mercedes Vario

Рік, пробіг: 1988, 940.000 км
КПП, привід: мех., задній
Двигун: 4.0 turbo дизель
Кузов: мікроавтобус, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Володiю 711 мерседесом 14рокiв, 1988рв, 940 тисяч пробiг (з них 800 тисяч особистого), кузов металiчний фургон, 5ст механiка, двигун 4л турбо, мicт швидкiстний, вантажопідйомність 3 тони, бiльше 3.5 не перенавантажував, надзвичайно надiйне авто, за увесь час жодної поломки, навiть маленької! Все дуже надiйне, нiчого нiколи не діставало клопоту, мiст, двигут, коробка - все в iдеальному станi i зараз, хiба що по кузову корозiя присутня, все iнше в iдеалi.

Недолiки є тiльки по кузову, петлi на заднiх дверях розбиває та замок на заднiх дверях мiняв декiлька раз, i корозiя самого кузову, бiля колесних арок, трiшки капот, та у заднiй частинi пiд двирима над номером у всiх там вигниває той участок, а по машинi жодних недолiкiв немає, сама машина це эталон надiйностi, без вантажу ще трiшки жорсткова, але с вантожм м'яка, двигун майже не чути на любiй швидкостi, дуже потужний, пре що дурний - сотня с 3.5т вантажу це для нього легко, жодних вiбрацiй, комфорт вiдмiнний.

Якщо сильно не перевантажувати та обслуговувати як того потребує регламент та добрими мастилами то цiй машинi навiть зносу не видно.

Плюси автомобіля:
Дуже надiйне авто, швидкий, экономiчний, комфорний та недорогий у обслузi, для вантажу до 3.5т альтернатив не бачу.

Мінуси автомобіля:
Мiнуси є тiльки у фургонi якi описав.

Порада покупцеві: Дуже багато цiх авто эксплуатується неправильно, багато цix авто сильно перевантажуються, тому вибирати треба ретельно. Також можливi рiзнi варiанти по комплектацiї, не на усix 711 стоїть швидкiстний мiст, є i вантажнi мости, також мотори розрiзняються, вони то також 4л турбовi але рiзнi, рiзнi паливнi насоси, турбiни та iнше, тому рiзнi 711 будуть вiдрiзнятися друг вiд друга швидкiстними показниками та расхiдом палива.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mercedes Vario 1988

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mercedes Vario

Виталий
Украина, Николаев
12.06.2016

Мерседес 811 REX 86 года, куплен в 2013. После покупки проехал без малого 200 тысяч, машиной безумно доволен, гружу нередко по 6тонн, но чаще до 5, надежность превосходная меняю одни лишь одни масла и читати відгук

виталий
Украина, Львов
08.08.2009

мерцедес 709 дизель хороший автомобиль легкий в експлуатации и ремонте не требуещий капиталовложений готовий к работе .Двигатель дизельний економичний читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mercedes Vario

Mercedes Vario 2020 Mercedes Vario 62000$ 2020