Відгук Hyundai Santa Fe 2007 2.7 механічна

Віталій
Віталій
Украина
Ровно

09.09.2009
Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe

Рік, пробіг: 2007, 65.000 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 2.7
Компл.: повна
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Авто купив в кінці 2007 р . Перебрав майже весь клас (RAV 4, Grand Vitara, Outlander XL, і тд) остановився на Santa Fe. По перше комплектація тойоті ще далеко і це при чому базова. Місця в салоні більше чим треба. Дизайн як в салоні так і з наружи супер, особливо підсвітка приборів, чесно догодили. Двигун V6 2.7 бензин супер! Люблю газнути і на трасі за фурами не тягнутися, прийому хватає даже без пониження передачі. Розхід як на такий обєм просто сказочний, середній літо- 10.5, зима 11-12 л. Ходова в принципі могла б бути малость і помякше хотя як для такого кузова без рами може бути. Проїхав 63000 км поміняв стойки стабізаторні (такі вже наші дороги ) а так тільки масло міняю. З дороги зїхати теж не страшно кліренс достойний і повний привод можна проїхати там де легковою не проїдеш. Доречі хочу поставити газ. розхід такий самий тільки заправка 1 л не по 8 грн а по 3.50 грн тим більше газовий балон в аккурат стає в нішу без ущерба багажніку і візуально його не видно. Короче технікою довольний, читав отзиви чесно здивувало, скоріш за все то якась туфта. Місця мало - ти в Tigo попробуй влізь, Китай. А по поводу жосткості та сядь на Prado о там трасе, з бутилки води не випєш. Santa Fe машина то що треба. Цена якість на високому рівні.

Плюси автомобіля:
Прийом, дизайн , розхід

Мінуси автомобіля:
легкий скрип кришки багажніка і задніх сідушок.

Порада покупцеві: купляйте не пожалієте

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Hyundai Santa Fe 2007

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Гість  

Ты сам в Прадо сядь в начале)))))))))) Там вообще эталон комфортной подвески!!!!

ВІДПОВІСТИ  
Гість  

На Прадо не гоните.

+1ВІДПОВІСТИ  
Гість  

середній літо- 10.5, зима 11-12 л =================== думаю, этого не может быть реально, у знакомых даже 2.0 туссоны меньше 10 не берут в принципе, а тут далеко не туссон и далеко не 2.0.

ВІДПОВІСТИ  
Павел  

Коллеги, а ведь это правда, что у Прадо жесткая подвеска. Выражение "эталон комфорта" ко внедорожникам неприменимо вообще (разве что условно и относительно). Вот Ленд Крузер с пневмоподвеской - да, согласен. Пожалуйста, не путайте Прадо и Ленд Крузер с пневмоподвеской. Санта Фе, конечно не фонтан, но за свои деньги достоин внимания. Что касается ступиц с подшипниками, то я уверен - проблема в Луцкой крупноузловой сборке. Очевидно, колеса крепят с нарушением технологии монтажа подшипников.

ВІДПОВІСТИ  
Гість  

Прадо -2.7 л.-это действительно телега в сравнении с Сантой, а Прадо-4,0 на пневмомоподвеске-это эталон комфорта, но до каких скоростей. Это разные машины одинаковые внешне. На трассе с Сантой им тягаться в управляемости тяжело, как ему с ними на серьезном бездорожье. Дизель-песня, что на трассе, что по песку или снегу, хотя бы только за это его стоит ббрать и наслаждаться ездой.

ВІДПОВІСТИ  
Виталий  

Теска ты наверное не ездил на прадо мягче машины нету по нашим дорогам

ВІДПОВІСТИ  
Гість  

Ох "Виталий" "работает" - на каждый коммент - свой негативный ответ. Сколько платят? А главное - кто из конкурентов запустил такой ТУПОЙ вирусный маркетинг?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Hyundai Santa Fe

ДЕНИС
Украина, Луганск
03.04.2008

АВТО ПРОСТО СУПЕР.ОЧЕНЬ ХОРОШАЯ УПРАВЛЯЕМОСТЬ.ОТЛИЧНЫЙ ДВИЖОК.РАСХОД ПО ГОРОДУ 8Л\100км.ОТЛИЧНО ВИДЕТ СЕБЯ КАК НА ТРАССЕ ТАК И ПО БЕЗДАРОЖЬЕ.RAV4 И POJERO SPORT ОТДЫХАЮТ.ЗА 30тыс.км. ПРОБЛЕМ НОЛЬ. читати відгук

maganuna
Украина, Киев
17.06.2008

СВОЯ МАШИНА- ВСЕГДА ЛУЧШАЯ, Купили в октябре 2007 Вишневый цвет, белая кожа, маленький расход и как-ни-как ПАРКЕТНИК :) 2, 2 турбированая! Влазит ВСЕ за счет полного слаживания задних седений. Легко мо читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Hyundai

Hyundai i30 2011 Hyundai i30 7111$ 2011