Відгук Hyundai Getz 2008 1.4 бензин автоматична

Василь
Василь

Украина
Львов

30.09.2015
Hyundai Getz 5-и дверный
Hyundai Getz

Рік, пробіг: 2008, 74.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.4 бензин
Компл.: COMFORT
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 8.0 л/100км, по трасі: 5.5 л/100км, середній: 7.0 л/100км

Добрий день. Хочу сказати що сам я не є прихильником корейського автопрома. Вибирав авто для дружини (1 авто так не хотілося брати щось занадто дороге) вибирав між Нісан Мікра та Гетс. Незнаю що краще сказати не можу, а тут авто в ідеальному стані. І знайомий продавав дане авто з реальним пробігом 69500 км. Про надійність поки сказати неможу так як накатали 4 тис км. В комплектації є практично все для нормальної їзди и конфорту алектроніки мініму (порівняно з мікра ні абс аср есп) нема може й це краще небуде проблем з цим. Розхід реальний по бакові змішаний цикл 7-7.2 (було з кондеціонером) якшо більше траси то змішаний цикл на рівні 6.6. Які є плюси автомат працює досить чітко і старається підримувати маленьки оберти для економії. При швидкості 100 км в год 2400 обертів а взагалі з 2000 обертів перемикається. Керевонаність теж непогана (для міста) та гальма (хотя АБС нема). Що не сподобалось авто занадто мяке і легко розкачується і крени є тому на великій швидкості погано керується. Нема місьця на 2 ряду це якшо я за кермом (180см). Також не подобається робота заньої підвіски видає шум деякий хотя там все нормально сказали що це такий принцеп роботи. ДУЖЕ ДЕШЕВІ ЗАПЧАТИНИ НА ЦЕЙ АВТОМОБІЛЬ І РОЗХІДНИКИ (Я ЗРІВНЯЮЮ З ФОЛЬЦВАГЕН). У МЕНЕ ВИСНОВОК ТАКИЙ. За свої гроші авто непогане але є мінуси відчувається, що це не німецьке авто. З часом поміняю жінці на ПОЛО. Якшо є питання відповім також буду доповнювати.

Того ж дня Василь дописав: Забув написати конфортно на ньому їздити до 120 км. Іздив закордон по автобамі. Максималка 168 км год як по паспорту наберається легкоі тримається оберти на рівні 4 тис 4.2.

Через 5 міс. і 25 днів Василь дописав: Пробіг зараз 81 тисяч. Почав глючити центральний замок з пульта відкриває тільки водійську дверку. Задні амартизатори потекли + правий передній. Потрібно міняти всі 4. і це після зими.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Hyundai Getz 5-и дверный 2008

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
joe-man  

Василю, дякую за відгук сам наїздив на Гетзі без пів тисячі сотню, але у мене механіка. Скажу так що нагруженим він сміливо йде 130-140, а ось пустим дійсно машину хитає на швидкості. По обслуговуванню і надійності машинка супер. Малувато місця позаду, але не гірший показник серед конкурентів. Дуже малий у вас розхід. Їздить мабудь жінка. У мене не механіці такий самий і навіть більший.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

joe-man, У вас небыло проблем с центральним замком?

-1ВІДПОВІСТИ  
joe-man  

Vasja5140, были и есть время от времени. Думал даже чинить, но научился сбрасывать сигналку. Проблема есть но никак не поймаю ее чтобы показать технарям. Но бывает нечасто. Может раз в 3-6 месяцев. Но иногда выбешивает когда не могу открыть машину. Если надо - подскажу как с сигналки снимаь.

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Hyundai Getz

Юра
Украина, Винница
22.09.2008

Хюндай купил протупил -надо было взять фольк поло и нема проблем /можно ездить в принципе но страшно шо машина будет стоять так как не будет денег ее починить да и жалко тратить на ремонт автошки.Лано читати відгук

степан
Украина, Киев
15.11.2008

Никогдабы не подумал что такой небольой автомобильчик может так радовать, да ещье и мужчину. Нравится в автомобиле почти все, и внешний вид и внутри можно неплохо устроиться вчетвером, и токак едет и читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Hyundai

Hyundai i30 2013 Hyundai i30 11000$ 2013