Відгук Ford Kuga 2021 1.5 turbo бензин автоматична

Taras
Taras

Украина
Ахтырка

15.08.2022
Ford Kuga
Ford Kuga

Рік, пробіг: 2021, 1.000 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 1.5 turbo бензин
Компл.: TITANIUM
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 11.0 л/100км, по трасі: 0.0 л/100км, середній: 0.0 л/100км

26.05.2022р. став щасливим власником даного авто. Покупка авто планувалася ще з кінця минулого року. Розглядалися крім Куги, Nissan Qashqai, Mazda CX5, KIA Sportage, Skoda Karoq.

Фаворитом був все таки Ford, хоча також подобалась дуже і Mazda, щоправда на момент вибору нова CX5 ще не доїхала в автосалони. З переваг Mazda, як для мене, була виключно якість салону. З недоліків - дещо скучнуватий 2.0 літровий двигун (2.5 задорого для мене в співставних комплектаціях, тому не розглядав). Sportage новий також не доїхав до нас. З реальних наявних конкурентів залишалися тільки Nissan та Karoq. Недолік (в моєму випадку) - Karoq - занадто олдскульний, з переваг - гарний економічний двигун. В салонах залишились одиниці. Qashqai - дещо менший як по салону так і по багажнику від всіх інших вище перерахованих авто. З переваг Qashqai - найнафаршированіша у всіх відношеннях в порівнянні з іншими (асистенти, безпека, якість салону).

Стосовно придбаного авто - дуже задоволений, нарікань немає, але і розповідати багато не можу, так як автомобіль виправдав всі очікування від нього. Головна перевага обраного авто - налаштування підвіски і керма, задоволення від водіння. Гарна досить шумка, в салоні тихо.

Пробіг на момент написання відгуку - 1000 км. В режимі «eco» дуже спокійна і плавна робота за'язки двигун/АКПП, в даному режимі відкатав 800 км, відчутно адаптувалась АКПП. Зараз їжджю в режимі «normal» - ще АКПП адаптується під мій стиль їзди. Двигун досить жвавий. Помітний приплиив тяги десь з 2000 обертів.

По витраті палива - важко сказати. Весь пробіг пока по місту. З кліматом, короткі поїздки по 7-12 км на день - до 11 л/100 км. І мій стиль їзди важко назвати спокійним.

Після більш тривалої експлуатації - відпишусь в коментарях чи оновлю відгук.

Плюси автомобіля:
Збалансованість підвіски і керма, а відтак - чудова керованість. Великий багажник.

Мінуси автомобіля:
Легка вібрація від двигуна на холостому ходу при увімкненій передачі АКПП. Для людей зросту більше за 1.75 м - короткувата подушка сидіння.

Порада покупцеві: Якщови знаєте, що саме ви хочете від авто, то з впевненістю купуйте. Дане авто вас не розчарує.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Kuga 2021

vano1305  

Поздравляю с покупкой. У меня кстати тоже вибрации на D и зажатом тормозе, Kuga 2021 года, 1.5 бенз.

ВІДПОВІСТИ  
Олександр Коломійчук  

vano1305, через декілька тисяч км. вібрація якщо не зникла, то ледь-ледь помітна. Kuga 1.5 Ecoboost

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Kuga

Mik
Украина, Киев
30.08.2021

Купив виключно тому, що Кодіак треба було чекати 4 місяці, а Рав4 і Тігуан - п'ять. Вибирали паркетник серед усього що було на ринку (Honda CRV, Mitsubishi Outlender, Citroen C5 AirCross, Toyota RAV4, читати відгук

Максим
Украина, Берегово
15.03.2022

Всем доброго времени суток! Имея время, решил написать отзыв о своем новом автомобиле. Сразу предупреждаю, подобного рода отчеты пишу впервые, так что попрошу строго не судить! Так как автомобилем вла читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford

Ford Flex  2019 Ford Flex 19700$ 2019