Відгук Ford Focus 2013 1.0 turbo бензин механічна

Иван
Иван

Украина
Киев

29.10.2015
Ford Focus
Ford Focus

Рік, пробіг: 2013, 44.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.0 turbo бензин
Компл.: Тренд+
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Ford Focus 2013 - фото 1 Ford Focus 2013 - фото 2
Витрата пального по місту: 5.2 л/100км, по трасі: 4.8 л/100км, середній: 5.0 л/100км

Доброго вечора! Як палкий поціновувач автомобільного мистецтва, я вибирав автомобіль дуууже довго. Придивлявся до кожної деталі. Варіанти покупки були або Citroen C4 або Pegeot 306 або Ford Focus. Коженому авто проводив тест-драйв. Читав тонни відгуків. Порівнював все включаючи ширину передньої осі. В кінці вибрав Focus Мк3, 2013 року випуску.

Трохи про авто. Молодій сім'ї саме те! В багажне відділення влазить складана коляска з люлькою для прогулянок. + залишається достатньо місця для речей.

Дизайн авто (до рестайла) шикарний. Посадка дуже зручна. Хто б з моїх друзів не сидів за кермом, у всіх коробка передач була прямо під кістю руки, і ніхто не "тягнувся" до магнітоли. Це супер.

Управляється автомобіль на 5+. Мокра дорога, чи суха, ожеледиця чи хуртовина (а моє авто вже пройшло все окрім мідних труб і полум'я), авто справляється абсолютно з усім. Була ситуація минулого року, коли на лівому затяжному повороті, в снігову заметіль, на трасі Київ-Чоп, на зустрічну полосу викинуло ТІRа. Метрів 30 переді мною. Я зманеврував часково по засніженому узбіччю, права сторона була повністю в рихлому снігу, а ліва в колії (я після цього чуть не закурив). Швидкість була 110 км/год. Температура -5. Резина Continental WinterSport. Авто чудово справилось з маневром (чути було роботу допоміжних асистентів) І ми продовжили рух без жодних проблем.

Підвіска суперова. Пробив її лиш один раз на дорозі Вінниця-Хмельницький (зимою там думаю повний абздець). Думав, що відірве колесо (підступна яма...), найлегший варіант що стойка потече. НІ! Нічого абсолютно! В цей же день приїхав на розвал - нічого. Через 3 дні на Віннері в Києві перевірили ходову - знову нічого.

Через рік експлуатації докупив круіз-контроль. Штука просто суперова. Користуюсь абсолютно кожного дня в місті. Рухатись "з трафіком" стало набагато легче. Розхід по Києву зменшився з 6.4 до 5.2. (якщо поганяти, то все змінеться)!!! Я не рухаюсь зі швидкістю слимака і дозволяю собі обгони та випередження (без фанатизма). Правда бортовий трохи бреше. Перевіряв заливаючи повний бак. Потім 2 дні катаю 180 км. Потім знову до повного. "По чеку" розхід 5.4л/100км.

Так що хто буде вибирати авто і саме це буде одне з, ви не пожалкуєте, якщо залишите свій вибір саме на ньому. В своїй ціновій групі їй абсолютно немає рівних.

Плюси автомобіля:
Суперова керованість.
Комфортна та водночас по-спортивному збита підвіска.
Багато місця в салоні.
Багато всіляких ніш для бутилок, мобільників та всілякого дріб'язку.
Шикарний вигляд.

Мінуси автомобіля:
Дуже дорога можливість встановлення ГБО - тільки 6-те покоління.
Трішки підбріхує бортовий комп'ютер.
В сидіннях немає регулювання поясничної підтримки.

Порада покупцеві: Чудовий вибір для молодої людини з молодою сім'єю. Можна і подрайвувати і з комфортом відвезти сім'ю на відпочинок.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Focus 5-ти дверный 2013

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Crosby1130  

зачем вам гбо с таким расходом?)

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Бо я жмот. А якщо чесно, то я люблю модернізацію)

+2ВІДПОВІСТИ  
99Maxim  

Добрый день! Являюсь счастливым обладателем фокуса. Очень интересует вопрос ---- где ставили круиз, сколько обошёлся в деньгах + по времени установки и когда ставили. Я в харькове на сервисе сегодня спрашивал( был на плановом ТО), сказали, что нифига не ставят такого, нет оборудования, у мастеров руки с жопы растут и т.д. Очень нужен круиз(на предыдущей машинке был), буду благодарен за инфу.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Доброго дня. Круіз ставив на Віннері в Києві (на Московському проспекті). У них була акція минулої зими - за 3500 грн - круіз і ще якась фігня. Поставили за 3 години. Одразу все нормально запрацювало. Екран бортовика у мене маленький, але видно все чудово

+2ВІДПОВІСТИ  
joe-man  

Автор, на фокус підійде і гбо5, але ціни на нього захмарні. Через роки три коли всі його "розшарять" буде сенс ставити ГБО.

+1ВІДПОВІСТИ  
Demis19  

Может автор через три года уже продаст машину.

ВІДПОВІСТИ  
joe-man  

Это да. Автору ставить гбо пока не с руки я не спорю. А вот через пару лет есть шансы что гбо обретет новую популярность так как на 5м поколении расход газа один к одному с бензом. Другое дело его стоимость. Если она упадет ходя бы на 20-30% тогда будет смысл.

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
DimasDimas  

Чуваки загорелась лампа курсовой устойчивости что делать ? Комп ошибок не видит ?!!!

ВІДПОВІСТИ  
Pavel Zelenskiy  

Ну вы и 3.14ДУН, у меня такая же машина как у вас уже более 6 лет. Того же самого года. Никогда она в городе не брала 5л. В городе она хавате 7-8л. По трассе при 90 4.9. При 120 6.5л. А меньше всего при 80 - 4.3-4.5. В хетче самый маленький багажник в классе (у меня универсал 476л). Сзади места меньше чем в жигулях. Тоже чуть ли не меньше всего в классе. Газ фокусу нахрен не нужен с этим двигателем, потому что итак будет подмешивать бензин. Там будет все равно смесь общая с бензом. В некоторых комплектация поясничный подпор был. Единственное что правда это хорошая управляемость. Но это не спорт кар. И не ST версия. Просто у фокуса хорошая управляемость на уровне Мазды тройки из-за того что задняя подвеска независимая.

ВІДПОВІСТИ  
Rostis76  

Pavel Zelenskiy, по расходу поддерживаю. У меня фокус более 100000 пробежал. Цифры примерно те же. Движок если раскручивать , то ест не мало , но в эконом режиме радует экономичностью. Из плюсов еще салон качественный,не затирается. Сейчас даже пожалуй получше выглядит некоторых корейцев. Шумка хорошая. Ну и не ломается фокус особо

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Focus

Саша
Украина, Днепр
02.04.2013

Сразу оговорюсь, авто не мое, проводил тест драйв! Конечно, кто скажит, сколько я там наездил и не понимаю всех нюнсов, зато обьективно) И так, внешне авто мне понравилось, ездил на белой, хотя для читати відгук

Евгений
Украина, Киев
05.04.2013

Купил 02.04.13 FFS 1l Ecobust. Постараюсь по ходу дела описывать свои впечатления. До этого ездил на Chevrolet Aveo 1.6, сложно сравнивать яблоки с помидорами , но всё же. Итак, первые впечатления, пр читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford Focus

Ford Focus 2015 Ford Focus 9000$ 2015