Відгук Daewoo Lanos 2006 1.5 бензин механічна

Михаил
Михаил

Украина
Ровно

04.12.2015
Daewoo Lanos
Daewoo Lanos

Рік, пробіг: 2006, 78.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Компл.: База
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 10.0 л/100км, по трасі: 8.0 л/100км, середній: 10.0 л/100км

Добрий день всім хто має авто Ланос, і ті хто планують його купити! І так вперед рушаємо))) Ланос-Поляк 2006 рік чорного кольору! Дуже динамічний мотор, ось, і просить давити на кашетку як в місті так, і за місто не можу їм іхати 30-40 км за годину, він просить давай їдь, а не плетися!!! Ось Вам і розхід палива по місту в 10 літрів 92 полюбому, на трасі 8-9 як не крути більше 100 так і буде!!! Придбав його 5 місяців тому, по кузову притензій не має! Но за 9 років там нічого не мінялося: По двигуну ПГБЦ тікла, хозяїн за авто взагалі не дивився!!! Короче добавивши на ремонт 300 доларів все супер, і авто став мені 4000 тисячі долярів, і практично все мені подобається. Багато я не міняв тільки всі розхідні матеріали, ремні, Помпу, два задніх ступичних підшипники, зщеплення, корзину, і вижимний, і все. Дуже шустрий автомобіль! З моменту покупки проїхав 2 тисячі. Можу сказати одне в салоні нічого не гримить все працює справно, крім коректора фар, не очікував, що пічка буде так працювати чудово! У мене в Сенсі було хуже! Чіплаю захистом двигуна на поганих дорогах ну дуже низька, і м"ягка! Думаю, що робить??? Ну це не вихід по полям не поїздиш))) а коли в салоні комплект пасажирів то взагалі!!! Для який доріг їх робили не можу зрозуміти, но точно не для наших))) Супер пече по трасі Рівне-Київ!!!))) Ще скрипить педаль зщеплення при відпусканні, і то не завжди, і не можу знайти причину, можливо це болячка Ланосів?

Плюси автомобіля:
Динамічне авто! Обгони будь-яки на ура! Це не мій Сенс! Все чітко вмикається, но КПП мені не дуже порадувала, все чітко згідний, но не хуже чим в мого Сенса було. Тобто ця машина просто машина з допотопним мотором який хаває бензин!!! І мені кажеться розхід палива дуже великий)))

Мінуси автомобіля:
Чіпляю захистом двигуна! в тому місці де гофра і піддон двигуна чуть с правого боку! Не знаю, що і робить! Дуже низька машинка.

Порада покупцеві: Я цей автомобіль не раджу брати! Тому, що розхід палива дуже великий, і він надно застарілий на даний час! Запчастини дорого коштують так як на іномарки, хоча рік назад деталі були дуже дешеві.Поляка в доброму стані найти дуже важко! А ЗАЗ ЛАНОС І ЗАЗ СЕНС це зовсім не ті машини! Мій вердикт машина як машина. Виконує свої функції і завезе з пункту А в пункт В. Порівняно з СЕНСОМ який в мене був до цього Ланоса. Ланос краще на 100 відсотків, включаючи покраску і т.д. Необхідно збирати гроші, і хочу купити Форд фиеста!

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Daewoo Lanos 2006

Ozzi  

Был у меня лайнос...и поляк и зазовский 1.5.....Если не считать, что существуют и другие авто в природе, то да, спорткар еще тот

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Ozzi, Я написав все,що думаю про цей автомобіль, і трішки розбираюся в них,після Сенса, я на відріз Ланоса, і даром не хотів, но склалися так обставини,що терміново потрібно був автомобіль, ну без якого ніяк як мені, і дружині. Ось і знайшов його за 3700, і рахує це ще нормальна ціна на як ви пишете Лайноси!!! Уже наїздив більше 3 трьох тисяч після покупки! І нічого не ломається, в мене в Сенсі чого то постійно чекав, а цей пече тай годі!!! І навіть заводиться в мороз -20 без проблем! Згідний з Вами що спорткар еше тот, но тут однозначно не має жодного комфорту , авто як авто, зато не ломається так як мій СЕНС!!! Однозначно буду мінять, але ще послужить пару років, поставлю Газ і буде пуля. Однозначно хочу Фиесту, або Мицубиши Кольт! Іздив і на Вазах, і більше ніколи не сяду ні у Ваз, і Ланоса другий раз не взявби!!! Дуже застраріле авто!!! Хоча їх на дорогах, ой як до Хрена!!! Але в цій машині тоже є свої мінуси!!!

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

НУ.. Що рушаємо далі! І так Ланосу моєму уже рік як він у мене.. Честно я нічого не робив як зробив його після покупки. Тільки Дебили хреново на СТО поставили прокладку ГБЦ.. Зробив і пісня.. Люди шліфуйте головку обов"язково коли міняєте прокладку ГБЦ.. А так пече тай годі. Як я і писав жере вона багато!!! Газ то я поставив, але хаває 12 на 100!!! Ось Вам і ЛАНОС!!! МАшина низька.. перед я не піднімав, тільки зад.. Всерівно іноді чіркаю защитою двигуне бісить,що не передать.. Замітив масла трішечки бере після 7 тисяч пробігу,а що ви хотіли ЛАНОС! І я буває люблю порисачить 130-160 ось вам і масло...

ВІДПОВІСТИ  
Ученик  

І так! Сталося так, що продав свого Ланоса після нового року! За 3300 баксів! Я довольний як слон! Що продав це корито! Яке уже почало гнити кругом! Хоча я його так беріг ! Продав, і купив Шкоду Фабію газ-бензин двигуг 1-4, ну честно скажу авто і поряд не стоїть з ланосов і рівняти не хочу! Шкода бюджетне авто! Ломається рідко! Ось тільки не поганяєш на ньому як на ланосі..на обгони коли йдеш треба думати... проте плюси економне авто по пальному!

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Daewoo Lanos

Александр
Украина, Полтава
02.11.2007

Вполне доволен. Никто ничего не подтягивал (сборка польськая). Тонировка, молдинги, противотуманки - в салоне Полтавы. читати відгук

Сергей
Украина, Ровно
18.11.2007

Машина только для передвижения от точки А до точки Б , без какого либо наслаждения от езды, надоевший внешний вид , когда едешь по дождю такое ощющение что сел в тазик и прёш по асфальту абсолютно нет шу читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Daewoo Lanos

Daewoo Lanos 2008 Daewoo Lanos 3200$ 2008