Відгук Citroen C-Elysee 2012 1.6 turbo дизель механічна

Olexandr Kvasov
Olexandr Kvasov

Украина
Запорожье

15.02.2021
Citroen C-Elysee
Citroen C-Elysee

Рік, пробіг: 2012, 178.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 turbo дизель
Компл.: средняя
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 5.0 л/100км, по трасі: 5.0 л/100км, середній: 5.0 л/100км

Від'їздив на сітроені 178 тик. Машина жодного разу не підвела. Були свої нюанси - міняли по гарантії підшипники передніх ступиць, два рази передні амортизатори. Після славути була дуже занизька - для збільшення кліренсу перейшов на більший профіль шин. На рідних амортизаторах занадто м'яка, після встановлення амортів від пікассо і рулитися почало набагато краще і пробоїв підвіски поменшало і АБС рідше спрацьовувало. Дуже м'яке лобове скло та слабке лфп. На п'ятий рік з'явилися затертості від двірників та почала злазити фарба по кромках дверей, багажника, по арках, навкруг передніх фар. Однак кузов оцинкований, тому, коли продавав машину на восьмому році володіння, нічого не підфарбовував, метал на перших плямах почав лише трохи жовтіти. Зважаючи на бюджетність авто - дуже музичний пластик, "цвіркуна" в правій передній частині торпедо так і не "вбив") Шумоізоляція також залишає бажати кращого. Дощ по даху стукає ніби невеликими камінцями по перевернутому відру, та дуже шумні колісні арки.

Плюси автомобіля:
Економний та тяговитий дизельний двигун, просторий салон, великий багажник, шикарна зовнішність.

Мінуси автомобіля:
М'яке скло, слабке лфп, слабка шумоізоляція.

Порада покупцеві: На мій погляд - це найкращій вибір серед седанів В классу.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Citroen C-Elysee 2012

serious_man  

Есть такой же в семье. Я бы на комфорт поставил тройку. Пробег под 60к, тоже поменяли стойки. Из того, что я бы добавил к отзыву - передние сидения не очень удобные, прогибается спина и на длительных дистанциях очень устает. Еще разгерметизировались задние фары как-то, а сток с крыши сдела так, что все стекает на них, и в определенный момент в фарах было наполовину воды. Пришлось проклеивать вручную. ЛКП слабое, свет тоже не ахти. Из плюсов - двигатель, реально ездит на пару, расход может быть 3.5 по трассе. Ну и надежный. Ну и салон+багажник - еще тот сарай, много мешков картошки можно сложить))

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

serious_man, Як на мене - зріст 184 см, передні сидіння, хоч і без бокової підтримки, доволі комфортні. Проїжджав від Запоріжжя до Києва більше 500 км за 5,5 годин без жодної зупинки - спина норм. Інша справа, по відкличній кампанії проварювали каркас спинки водійського сидіння, та коли продавав, вже рипіла спинка переднього пасажира. Можливо теж якісь негаразди з каркасом.

ВІДПОВІСТИ  
Правдоруб  

Kvasoff, если не секрет, за сколько такое авто у вас взяли? (интересна информация именно от первого владельца)

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Citroen C-Elysee

Тарас
Украина, Львов
20.02.2013

Всі доброго дня. Спішу поділитися першими враженнями про авто Citroёn C-Elysee. Їзджу все аж другий тиждень :-))). Важко звичайно щось сказати про машину за такий короткий час її експлуатації але є як читати відгук

Діма Гріненко
Украина, Переяслав-Хмельницкий
02.03.2013

Добрий день! Сьогодні я став власником цього автомобіля. Проїхавши 100 км. що я можу скахати про двигун. Сили в ньому вистачає для помірної їзди. А от звук самого двигуна насторожує. В салон вібрації читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Citroen