Відгук Audi Q7 2010 3.0 turbo дизель автоматична

Юрий
Юрий
Украина
Киев

26.10.2021
Audi Q7 (4L)
Audi Q7

Рік, пробіг: 2010, 216.000 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 3.0 turbo дизель
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 13.0 л/100км, по трасі: 8.0 л/100км, середній: 11.0 л/100км

Володію даним авто вже 1.5 роки, приганяли з Канади, машинка була трішка вдарена в передню праву передню, що зразу захалтурили перекупи на швидку руку та були стерті гальмівні диски з колодками в 0, тому все пішло під заміну, разом з болячкою це моторчик клімата, який коштує щось близько 700 грн і в принципі все. Заправив в машину новий фреон, замінив всі рідини і перевірив усі болячки цієї авто, а в неї їх не багато, якщо попадеться гарна комплектація.

За увесь час експлуатації авто вона не підвела менен ні разу, авто дуже комфортне та велике, багажний відсік дуже здивував своїми нішами та обємом.

Також після видалення сажового, відключення ЕГР та відключення адблю, з додатковою прошивкою мозгів, тобто маленьким чіптюнінгом з 224 кіньських сил стало 280 і авто поїхало з новим подихом, що в даному діапазоні не є шкідливим для авто і вона поїхала на 2 секунди краще нової по паспорту. Однак одного разу я поставив своє авто на 10 днів і сів акумулятьр, що призвело до скидування моєю авто всіх налаштувань чіптюнінга і вона знову стала 224 конячки, але без сажового всежтаки різвенько йде.

Дуже подобається кліренс і ергономічність підвіски а також те що вона їде як танк і не застряє навіть в дуже поганих умовах. Тачка класна всім рекомендую, але в ПРАВИЛЬНІЙ комплектації, НАГОЛОШУЮ!

Далі про болячки і погані комплектації:

Нерекомендується брати ауді КУ7 з такими моторами: 3.0 бітурбо бензин, вони всі жруть масло від задирів в циліндрах ще до 100 тис і потребують капіталки, однак ця проблема вирішується тільки повной проточкой і гільзовкою циліндрів.

Самі надійні з бензинових це старі 3.6 бензин та 4.2, з дизельних це 3.0 та 4.2, а вже 6.0 дизель потребує постійного догляду, щоб він служив довго. На деяких двигунах 3.0 дизель, які є флагманом цієї моделі з модифікацією CASA були проблеми з ТНВД, він виходив зі строю та гнав стружку в паливну систему, що дуже потім дорого вимивати.

По болячкам з навісного та внітрішнього скажу, що вони як на Кушкі так і на каені так і на таурегі одинакові, а це:

1. Вентилятор печки виходтть зі строю.
2. Бачок антифриза протікає.
3. Розлерметизація проводів коробки та підняття масла під сидіння пасажира та заливання блока коробки маслом.
4. Система пневмопідвіски - у зимній період.
5. Безключовий доступ - у зимній період.
6. Система трапеції правого двірника.
7. Скрип люка.
8. Моторчик відкривання лючка бака у зимній період.
9. Автоматичний механізм ручника у зимній період.

Це мабуть основний список болячок даного авто, і не факт, що всі вони, або навіть половина вилізе за 10-15 років, більше того якщо деяких з цих опцій немає в комплектації.

Круто що у даного авто як і у всіх ауді оцинкований і добротний кузов, але вздуватись фарба ізза окислення дуже полюпляє, зокрема потрідно поглядати під ручками дверей, на ляді багажника, на внутрішніх нижніх частинах дверей та на ляді багажника. В загальному авто дуже подобається, продавати не збираюсь, залишив 18 диски на зиму а на літо поставив 20 і навіть на них машина мяка та збита влітку. Підвіски що аналогові що пневмо у них дуже надійні, якщо ганяти то 100 тис ходить а якщо дерегти то і 200-300 ходять без заміни деталей. Всі рідини міняються легко без замудрених моментів. Єдина дорога заміна це цеп ГРМ, в основному вона проситься своїм лязгом при холодній заводкі двигуна десьвід 200 до 300 тис пробігу але є екземпляри які проїздили і до 400-450 тис.

В загальному авто дуже надійне, беріть не пожалкуєте, але попередньо перевірте болячки і комплектацію.

Плюси автомобіля:
100% плюс.

Мінуси автомобіля:
Дорого некоторые запчасти.

Порада покупцеві: Посмотреть болячки и изучить комплектацию и мотор.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Audi Q7 (4L) 2010

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Audi Q7

Дмитрий
Украина, Киев
02.01.2016

Выбирал долго и мучительно, потому что хотелось всего и сразу. Семья неожиданно пополнилась не тоько вторым ребенком, а сразу и вторым и третьим, потому хотел 7 мест. Денег хватало только на б/у, пото читати відгук

Дмитрий
Украина, Запорожье
11.01.2010

До ауди у меня были авто Хонда сивик, Митсубиси педжеро, если сравнивать с ними, то Ауди просто плод совершенства, управляемость, динамика, экстерьер, интерьер все просто супер.У меня американец, сразу поменя читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Audi Q7

Audi Q7 2017 Audi Q7 32000$ 2017