Змінюйте оригінальні мастильні матеріали Toyota вигідно

Головне призначення мастильних матеріалів - зменшувати знос деталей і скорочувати витрати енергії на тертя. Проте слід пам'ятати, що мастильні матеріали потрібно регулярно замінювати, щоб забезпечити тривалу експлуатацію автомобіля і поліпшити його характеристики.

Toyota дбає про своїх клієнтів, пропонуючи вигідно замінити оригінальне моторне мастило 5W-30 Premium Fuel Economy за 345 грн/л*

Переваги вибору оригінальних мастильних матеріалів Toyota:

1. Високоякісна оригінальна продукція дозволить запобігти корозії, ефективно охолодити двигун і оптимізувати термодинамічні характеристики автомобіля.

2. Масляний фільтр Toyota забезпечує очищення масла, що постачається до рухомих елементів двигуна. На відміну від підробленої продукції, однією з головних характеристик оригінального фільтра є герметичність. Неякісні матеріали, які використовують фальсифікатори, можуть призвести до витоку масла.

3. У продукції Toyota також є запобіжний клапан, завдяки якому масло потрапляє у двигун навіть при сильному забрудненні фільтра. У підробленому фільтрі такий клапан не завжди є в наявності, що може спричинити вихід з ладу двигуна.

Пам'ятайте, що оригінальна продукція забезпечить ефективну роботу автомобіля і допоможе зекономити витрати на ремонт. Ми піклуємось про вашу Toyota, як про свою!

Запрошуємо Вас відвідати офіційну сервісну станцію Toyota - Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179, щоб швидко та комфортно змінити мастило.

Записатись на сервіс (044) 537-54-53

* Ціни на мастило діють з 01.01.2024 р. по 01.07.2024 р. в Тойота Центр Київ «Автосаміт» за адресою: Харківське шосе, 179, Київ, 02121, Україна, за умови замовлення робіт зі зміни моторного мастила (у складі вартості таких робіт). Не є офертою. Рекомендована ціна вказана з урахуванням ПДВ (20%), без врахування вартості робіт із заміни масла, а також спеціальних пропозицій, які можуть діяти на момент придбання продукції у дилерському центрі. Інформація може бути не остаточною та підлягає уточненню у операторів колл-центру за телефоном: +38 044 537 54 53 (вартість дзвінків відповідно до тарифів вашого оператора зв'язку).

Довідка про компанію Тойота Центр Київ «Автосаміт»

Контакти: (044) 334-61-56, м. Київ, Харківське шосе, 179
Тойота Центр Київ «Автосаміт»

Тойота Центр Київ «Автосаміт» є частиною Української Автомобільної Корпорації. У 1992 році було створене спільне українсько-японське підприємство «Автосаміт ЛТД», яке першим в державі отримало статус авторизованого сервісу Toyota.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Оригінальні щітки склоочисників Toyota зі знижкою до 30%
Оригінальні щітки склоочисників Toyota зі знижкою до 30%

Пропонуємо Вам подбати про безпеку на дорозі та скористатися вигідною пропозицією до 30% на заміну оригінальних щіток склоочисників.

Зміни оригінальні акумуляторні батареї Toyota з вигодою до 30%
Зміни оригінальні акумуляторні батареї Toyota з вигодою до 30%

Сучасні автомобілі Toyota здобувають все більше і більше корисних, як для водія, так і для пасажирів електронних систем.

Новий Toyota Hilux GR SPORT виходить на український ринок
Новий Toyota Hilux GR SPORT виходить на український ринок

Модифікація GR SPORT піднімає легендарний Toyota Hilux на нові висоти