В дилерських центрах Renault, ремонт підвіски з вигодою

З 10 квітня до 4 червня в дилерських центрах Renault діє акція, в рамках якої Клієнтам пропонується:

Діагностика підвіски

Виконати діагностику підвіски за акційною ціною* 299 грн. з ПДВ, яка включає в себе:

  • діагностику підвіски, в тому числі перевірку залишкової товщини та візуальний огляд гальмівних колодок та дисків;
  • діагностику стану шин та дисків, в тому числі перевірку залишкової глибини протектора;
  • перевірку рівнів гальмівної та охолоджуючої рідин;
  • діагностику АКБ.

записатися на діагностику

Ремонт підвіски

Виконати заміну деталей:

  • підвіски,
  • гальмівної системи,
  • рульового управління

зі знижками* до 20% на запасні частини та 10% на роботи.

дізнатися вартість технічної операції

Літня рідина склоомивача

Придбати літню рідину для склоомивача 5л за акційною ціною* 199грн. з ПДВ.

придбати рідину для склоомивача

Детальну інформацію з приводу повного переліку акційних цін, акційних запчастин (замін та аналогів) та правила акції дізнавайтеся в обраного дилера.

* Вказана акційна ціна/вартість діагностики підвіски є рекомендованою на період Акції та діє за умови виконання операцій із заміни запасних частин за результатами діагностики у дилера Renault. Остаточна вартість діагностики встановлюється дилерами та може відрізнятись від рекомендованої. Акційна Діагностика включає: діагностика підвіски, в тому числі перевірка залишкової товщини гальмівних колодок та дисків; діагностика стану шин, в тому числі перевірка залишкової глибини протектора та стану шин; перевірка рівнів гальмівної та охолоджуючої рідин; діагностика АКБ. У випадку необхідності до вказаної вартості Акційної діагностики може бути додана вартість інших невід’ємно пов'язаних з діагностикою послуг, про що учасник Акції повідомляється до початку діагностики. У випадку, якщо одночасно з Акційною Діагностикою учасник забажає провести додаткову діагностику деталей автомобіля, не вказаних у цьому пункті, вартість такої додаткової діагностики сплачується учасником окремо, виходячи з розцінок офіційного дилера мережі Renault. Звичайна вартість діагностики встановлюється дилерами в залежності від моделі Renault та ціни нормо-години.

Під «вигодою/знижками» маються на увазі знижка до 20% на визначений перелік запчастин та знижка до 10% на роботи з їхньої заміни від звичайної рекомендованої роздрібної вартості товарів/робіт для власників автомобілів Renault. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикулярним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Рекомендована роздрібна акційна ціна на літню рідину склоомивача 5л становить 199 грн з ПДВ. Розмір знижки та акційна вартість запчастин є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про остаточно встановлену дилером вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в обраному дилерському центрі Renault.

Акція діє з 10.04.2023 по 04.06.2023 р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій). Кількість акційних запчастин обмежена. Про умови акції дізнавайтесь в офіційних дилерських центрах Renault та на сайті www.renault.ua.

Довідка про компанію Кий Авто Центр - Renault

Контакти: (044) 536-96-99, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 16а
Кий Авто Центр - Renault

Компания «Кий Авто» - официальный дилер Renault в Украине, работает на украинском рынке с 1996 года.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків
Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків

З 17 липня по 18 вересня у всіх дилерських центрах Renault пропонується придбати аксесуари для транспортування та захисту з вигодою до 20%

Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.
Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.

Вік має значення - програма, яка дозволить вам бути повністю впевненим в якості обслуговування вашого автомобіля, забезпечить гарантію використання лише оригінальних та омологованих запасних частин, допоможе зберегти автомобіль в ідеальному стані на довги

Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно
Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно

Шановні Клієнти! Раді повідомити, що дилерський центр Кий Авто знову працює для вас.