Сервісна акція «Весняний сервіс» від Kia «Автоцентр на Харківському»

Офіційний сервіс автомобілів Kia «Автоцентр на Харківському» розпочинає весняну сервісну кампанію «Весняний сервіс» для клієнтів, власників картки DRIVE2U, оформленої у відповідності до умов програми лояльності DRIVE2U.

Період дії пропозиції з 24 березня до 07 травня 2023 року.

Кожному клієнту, незалежно від наявності гарантії на автомобіль, у період проведення акції надається можливість провести сезонні та додаткові види робіт, зі знижкою 20% на послуги та до 20% на запасні частини, від звичайної (регулярної ціни, яка діє на момент проведення Акції).

Відповідно до умов проведення акції автовласники можуть здійснити наступний перелік сервісних робіт за спеціальною ціною:

Сезонні роботи:

  • Послуга заміни моторної оливи ДВС від 1560 грн.
  • Шино-монтаж від 800,00 грн.

Включає в себе: зняття 4-х коліс, демонтаж існуючих покришок, встановлення нових (інших), балансування коліс, встановлення коліс на автомобіль.

  • Контроль та регулювання кутів встановлення коліс від 595,20 грн.

Включає в себе: контроль та регулювання кутів встановлення коліс легкових автомобілів.

  • Комплексна діагностика механічних систем від 297,60 грн.

Включає в себе комплексну роботу «Комплекс діагностичних робіт (механічні системи)», яка складається з діагностики ходової частини, трансмісії, органів керування, візуальний огляд ДВС, його систем та обладнання, зовнішнє освітлення та сигнальні прибори.

Докладні умови пропозицій сервісного обслуговування уточнюйте у консультанта з сервісу на СТО або по телефону (044) 393 23 34.

Залишайте заявку на СТО вже прямо зараз.

ЗАПИС НА СЕРВІС

Довідка про компанію Автоцентр KIA на Харківському

Контакти: (044) 393-23-33, м. Київ, Харківське шосе, 179
Автоцентр KIA на Харківському

«Автоцентр на Харківському» - офіційний дилер КIA, що отримав статус одного з найкращих дилерських центрів в м.Києві, займається продажом та обслуговуванням автомобілів південнокорейської корпорації KIA Motors.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Заміни моторну оливу з вигодою до 30%*
Заміни моторну оливу з вигодою до 30%*

KIA «Автоцентр на Харківському», в рамках спеціальної сервісної пропозиції, для власників автомобілів KIA діятимуть спеціальні умови придбання оригінальної моторної оливи Кia.

Обслуговуй автомобіль безпечно
Обслуговуй автомобіль безпечно

Сервіс KIA Автоцентру на Харківському продовжує працювати для Вас.

KIA Sportage 2020 року випуску нові комплектації та повний привід
KIA Sportage 2020 року випуску нові комплектації та повний привід

Оновлений пакет опцій, повний привід та незмінний комфорт кросовера – і кожна ваша поїздка даруватиме впевненість та задоволення за кермом.