Заміни моторну оливу з вигодою до 30%*

З 06 березня по 31 травня 2023 року в офіційного сервісного центра KIA «Автоцентр на Харківському», в рамках спеціальної сервісної пропозиції, для власників автомобілів KIA діятимуть спеціальні умови придбання оригінальної моторної оливи Кia.

Офіційний сервісний центр KIA «Автоцентр на Харківському» запрошує власників автомобілів корейського бренду відвідати офіційний сервіс Kia та замінити оригінальну моторну оливу КІА з вигодою* до 30% (Харківське шосе, 179).

Додаткову інформацію щодо умов пропозиції ви зможете отримати у консультанта по роботі з клієнтами сервісу за номером (044) 393 23 34** або залишайте Ваш запит прямо на сайті.

ЗАПИС НА СЕРВІС

*Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 28 лютого 2023 року. Спеціальні умови придбання розповсюджуються на обмежений склад витратних матеріалів. Спеціальна пропозиція діє в офіційного дилера «Автоцентр на Харківському» з 06.03.2023 року по 31.05.2023 року. Дилер Kia залишає за собою право змінювати умови спеціальної сервісної пропозиції.

** Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів.

Довідка про компанію Автоцентр KIA на Харківському

Контакти: (044) 393-23-33, м. Київ, Харківське шосе, 179
Автоцентр KIA на Харківському

«Автоцентр на Харківському» - офіційний дилер КIA, що отримав статус одного з найкращих дилерських центрів в м.Києві, займається продажом та обслуговуванням автомобілів південнокорейської корпорації KIA Motors.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Заміни моторну оливу з вигодою до 30%*
Заміни моторну оливу з вигодою до 30%*

KIA «Автоцентр на Харківському», в рамках спеціальної сервісної пропозиції, для власників автомобілів KIA діятимуть спеціальні умови придбання оригінальної моторної оливи Кia.

Обслуговуй автомобіль безпечно
Обслуговуй автомобіль безпечно

Сервіс KIA Автоцентру на Харківському продовжує працювати для Вас.

KIA Sportage 2020 року випуску нові комплектації та повний привід
KIA Sportage 2020 року випуску нові комплектації та повний привід

Оновлений пакет опцій, повний привід та незмінний комфорт кросовера – і кожна ваша поїздка даруватиме впевненість та задоволення за кермом.