Автоцентри «Атлант-М» в Києві очікують у липні поставку автомобілів Golf Life

Golf - одна з легендарних моделей бренду Volkswagen. В Україні модель 8 покоління офіційно представлена в кількох комплектаціях, серед яких найпривабливішу ціну має саме комплектація Life з європейським двигуном 1.6 MPI нового покоління EA211 на 110 к.с. та автоматичною КПП.

Серійно в цій базової комплектації присутня цифрова панель приладів Digital Cockpit Pro (10 дюймів), безключовий запуск двигуна Keyless Start , адаптивний круїз-контроль, бездротова зарядка для смартфона, парктронік спереду та ззаду та багато інших корисних для водія та пасажирів асистентів та функцій. Тож Golf вкотре формує ціле покоління автомобілів, завдяки цифровим інноваціям, динамічному дизайну та відчутній простоті використання.

Ціни на Golf 8 Life стартують від 787 050 грн., з середини травня відновлено кредитування від фінансових партнерів за умовами від 0,01% річних та зі строками кредитування до 7 років. Бронювання вже відкрито!

В наявності очікуються автомобілі в серійній комплектації Life та з вже встановленими виробником Volkswagen у Німеччині додатковими опціями.

На сайті автоцентрів «Атлант-М» в Києві можна дізнатися більше про модель, комплектації та подивитися онлайн-презентації та відео-тести Golf.

Golf 8 Life - легенда у 8-му поколінні та Ваш власний digital-простір!

Довідка про компанію Автоцентри «Автодім Атлант»

Контакти: (044) 536-95-36, м. Київ, Дніпровська набережна, 16
Автоцентри «Автодім Атлант»

Автоцентри «Автодім Атлант» в Києві представлено двома автоцентрами: на Вацлава Гавела та на Дніпровській набережній, обидва є офіційними дилерами Volkswagen та вже багато років займають лідируючі позиції в українській мережі бренду.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий Touareg:  оголошено ціни, комплектації та старт передзамовлення в Україні
Новий Touareg: оголошено ціни, комплектації та старт передзамовлення в Україні

Touareg, що є флагманом серед кросоверів Volkswagen, отримав в Україні велику популярність в останні роки, коли став безумовним лідером з продажу німецького бренду.

Кросовери T-Roc в Україні змінять двигун та отримають дизайн-пакет «Black Style»
Кросовери T-Roc в Україні змінять двигун та отримають дизайн-пакет «Black Style»

Компактні кросовери T-Roc займають першу сходинку в рейтингу продаж серед кросоверів у першому півріччі 2023 року.

Остання партія позашляховиків Touareg з акційним пакетом опцій Silver
Остання партія позашляховиків Touareg з акційним пакетом опцій Silver

Флагман бренду Volkswagen - позашляховик Touareg вже декілька років має стабільно високий попит в Україні та є однією з найуспішніших моделей бренду в нашій країні з 2021 року.