Mitsubishi Eclipse Cross: вигода до 100 000 грн.

 

ТОВ «Cоллі Плюс Харків», офіційний дилер автомобілів Mitsubishi в Харкові, оголошує спеціальну вигоду на Mitsubishi Eclipse Cross до 100 000 грн*. Дані умови діють з 1 по 30 листопада 2021 року включно.

У цей похмурий осінній час нам особливо не вистачає драйвових емоцій. Аби кожен з вас міг вийти за рамки повсякденності, ми даруємо унікальну вигоду до 100 000 на Mitsubishi Eclipse Cross.* Елегантний стиль, гострі грані, різкі лінії, спортивний дизайн… Зовнішність Вашого нового авто легко закарбується в пам`яті та не залишить байдужим жодного. Інноваційні технології та сучасні системи безпеки покращують контроль, забезпечуючи більш інтуїтивне керування автомобілем. Потужний та легкий у керуванні Mitsubishi Eclipse Cross оснащений вже відомий 1,5-літровий турбомотор 4В40 пропонує потужність 110 кВт або 150 к.с. та крутний момент 250 Нм, що досягається у широкому робочому діапазоні завдяки фірмовій системі MIVEC для регулювання фаз газорозподілу. Ще один варіант – 2-літровий бензиновий атмосферний двигун 4В11, який вже давно отримав безліч позитивних відгуків на інших моделях Mitsubishi. Максимальна потужність складає 110 кВт або 150 к.с., крутний момент дорівнює 198 Нм. А оснащення CVT-варіатором з повним автоматичним режимом забезпечує максимально плавне прискорення та видатну економію пального.

*Мається на увазі спеціальна пропозиція - надання спеціальних рекомендованих роздрібних цін на автомобілі ТМ «Mitsubishi» моделі "Eclipse Cross" (будь-якої комплектації). Ця пропозиція діє у період з 01 по 30 листопада 2021 р. вкл. в офіційній дилерській мережі "Соллі Плюс" у Харкові (крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС). Про співвідношення спеціальних рекомендованих роздрібних цін (з вигодою) та звичайних рекомендованих роздрібних цін (без вигоди), розмір вигоди, а також - інші детальні умови цієї пропозиції див. на сайті. Ця пропозиція не є публічною офертою. Остаточні роздрібні ціни на автомобілі ТМ «Mitsubishi» з вказаною пропозицією встановлюються офіційними дилерами Mitsubishi Motors і вказуються у відповідних договорах купівлі-продажу на дату їх укладення. Кількість автомобілів зі спеціальною пропозицією (вигодою) обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від зображеного у рекламі. Дистриб’ютор залишає за собою право змінювати умови вказаної спеціальної пропозиції.

Довідка про компанію Mitsubishi «Соллі Плюс»

Контакти: (096) 340-77-77, м. Харків, вул. Квітуча, 107
Mitsubishi «Соллі Плюс»

ТОВ «Соллі Плюс Харків» – офіційний дилер Mitsubishi Motors «Соллі Плюс» в Харкові та Харківській області
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий сезон – нові пригоди. Підготуйте свій автомобіль Mitsubishi до зими.
Новий сезон – нові пригоди. Підготуйте свій автомобіль Mitsubishi до зими.

З 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 включно ТОВ «Cоллі Плюс Харків», офіційний дилер автомобілів Mitsubishi в Харкові, оголошує сервісну акцію «Новий сезон – нові пригоди»