Раді повідомити, що ми вже приймаємо замовлення на Новий Renault Captur

Запрошуємо до Кий Авто для знайомства та випробування стильного кросовера!

 

1. Зміни в дизайні екстер’єру, які підкреслюють індивідуальність кросовера

Зовнішня трансформація надала новому Renault Captur сучасних, виразних та більш чітких ліній, разом із чуттєвим “французьким дизайном”, за який так цінується Renault. Новий Captur став довшим (4,23 м, або +11 см), а 17-дюймові колеса і збільшена колісна база (2,63 м, або +2 см) візуально підкреслюють якості справжнього кросовера.

Справжній міський кросовер. Риси справжнього кросовера посилюються за рахунок таких компонентів, як: захисні накладки переднього та заднього бамперів та молдинги, які проходять по всій довжині нижньої частини кузова та колісних арок. Рельєфний капот, виражений нахил даху з задньої сторони кузова та невелика кількість засклених елементів надають авто ще більшої динамічності. Особливого шарму Captur додають елегантні рельєфні крила, бічні лінії та плавна форма даху.

Варіанти персоналізації. Помаранчева пустеля, Червоний вогонь та Синій неон – це лише деякі з кольорів кузова, що пропонуються на новому Captur, надаючи надзвичайну глибину та блиск деталей кузова. Вони підкреслюють його модний, динамічний дизайн, особливо в поєднанні з контрастним кольором даху. Загалом буде доступно 10 кольорів кузова, 4 контрастних кольори даху та 3 зовнішні пакети зовнішньої персоналізації, пропонуючи велику кількість можливих комбінацій в представленому сегменті.

Передні фари. Тепер, з першого рівня комплектації, новий Captur оснащено 100% світлодіодною технологією та денними ходовими вогнями C-подібної форми, що так відрізняє моделі Renault.

Стильні денні ходові вогні доповнені додатковими сегментами: чотирма передніми (по 2 на фару), які розширюють хромовані вставки решітки радіатора, надаючи виразнішого вигляду, та 18 сегментів (по 9 на фару) для тривимірної бічної анімації, що надає авто ще більше елегантності. Характерна 3D-сітка підкреслює особливий статус нового Captur.

 

Задні ліхтарі. Як і в передніх фарах, позаду присутня особлива тривимірна сітка та додаткові передні сегменти (1 на ліхтар) та бічні сегменти (8 на ліхтар), підкреслюючи дизайн 3D анімацією. Оригінальний дизайн задніх вогнів, встановлених неначе на задніх дверях, створює ілюзію надзвичайно широкого автомобіля.

Персоналізація даху. Індивідуалізація нового Captur передбачає, що дах автомобіля постачається в тому ж кольорі, що і кузов, або в одному з чотирьох контрастних кольорів: Чорна зірка, Сіра скеля, Помаранчева пустеля, або Біла скеля.

2. Революція в інтер’єрі: високоякісний салон

Впровадження найновіших технологій забезпечує абсолютно нову та сучасну ергономіку для більш захоплюючого водіння. Однак, революція стосується не тільки водія. Весь пасажирський салон зазнав якісних змін, стаючи в один ряд з автомобілями сегментом вище. Велике різноманіття матеріалів, м’яке покриття приладової панелі та карт дверей, контур центральної консолі, ретельний дизайн фурнітури та нова архітектура сидінь: покращення відчуваються на кожній деталі.

 

Мультимедійний екран. 7-дюймовий мультимедійний екран нагадує злегка вигнутий планшет і надає салону сучасності. До всієї мультимедійної системи Renault EASY LINK та навігації легко дістатися (параметри MULTI-SENSE, засоби управління) завдяки екрану, що нахилений під кутом до водія та покращує читабельність.

Цифрова панель інструментів. В залежності від комплектації новий Captur може похвалитися цифровим екраном на панелі приладів. Кольоровий екран має розмір 7 дюймів і налаштовується дуже інтуїтивно.

Багажне відділення. Об'єм багажного відділення збільшено до 536 л. Додатково до місткого багажника пропонується загалом 27 л для зберігання речей всередині салону. Об’єм багажника можна регулювати за допомогою заднього сидіння, що може зсуватися на 16 см, та знімної полиці багажника (фальш-підлоги), що передбачає дворівневу конфігурацію для полегшення щоденного завантаження. Коли задні сидіння складаються, утворюється майже рівна підлога, і з’являється ще 1,57 м для вантажу, що на 11 см більше, ніж у попередника.

3. Renault EASY DRIVE: системи допомоги водію

Новий Captur пропонує перелік систем для спокійного водіння завдяки такому обладнанню, як: круїз-контроль з обмежувачем швидкості, передній та задній парктроніки, камера заднього огляду та камера кругового огляду на 360°. Їх налаштування легко регулюються за допомогою сенсорного екрана мультимедійної системи Renault EASY LINK.

Круїз-контроль і обмежувач швидкості. Круїз-контроль та обмежувач швидкості входять у стандартну комплектацію всієї нового Captur. Всі кнопки для керування ним розташовані, як і раніше, на лівій стороні керма.

 

Паркування та камера на 360°. Новий Captur оснащений камерою на 360°. Вона складається з чотирьох камер, що забезпечують огляд автомобіля з висоти пташиного польоту, виводячи на єдине зображення всі перешкоди навколо транспортного засобу. Ця функція ідеально допомагає при паркуванні, або для проїзду через вузькі місця без ризику пошкодження автомобіля. Камера на 360° дуже проста в використанні, вмикається автоматично після встановлення передачі заднього ходу, а керування нею здійснюється за допомогою клавіш під мультимедійним екраном. В момент увімкнення камери система буде транслювати два зображення: вигляд спереду або ззаду залежно від обраної передачі, а також вигляд на 360°, або наближене зображення з камери на стороні пасажира.

Допомога при паркуванні. 12 ультразвукових датчиків допомагають водієві під час маневрів при паркуванні, вказуючи на наявність перешкод та об'єктів.

Камера заднього огляду. В новому Captur вона слугує для того, щоб доповнювати 360-градусну камеру та полегшити рух заднім ходом, включаючи як в’їзд, так і виїзд з парковки.

Мультимедійна система Renault EASY LINK. Доступна у 2 версіях, сумісних з Android Auto та Apple CarPlay:

  • версія з 7-дюймовим екраном;
  • версія з 7-дюймовим екраном і вбудованою навігацією.

Інтерфейс мультимедійної платформи Renault EASY LINK ергономічний та практичний, натхненний простими у використанні технологіями (смартфон та інші гаджети).

MULTI-SENSE. Технологія Renault MULTI-SENSE з’являється на новому Captur з метою введення можливості персоналізації водіння. Ця технологія розповсюджується одночасно на двигун, рульове управління, освітлення та конфігурацію цифрового екрана, який замінив аналогові дисплеї. Можна використовувати MULTI-SENSE, щоб налаштувати автомобіль відповідно до настрою та створити кілька моделей налаштувань в одному.

Доступ до налаштувань MULTI-SENSE здійснюється дуже просто – через екран в новій мультимедійній системі Renault EASY LINK, або за допомогою кнопки під центральним екраном. Одне натискання відкриє вікно MULTI-SENSE, пропонуючи змінити налаштування ваших вподобань. Доступні 3 режими:

  • Eco для зменшення споживання пального та викидів CO2;
  • Sport для більшої насолоди від водіння, спритності автомобіля та швидкості реагування;
  • My Sense (режим за замовчуванням), який дозволяє налаштувати систему за вподобаннями.

Для налаштування освітлення можна використовувати 8 кольорів (білий, синій, електричний синій, жовтий, оранжевий, червоний, зелений та фіолетовий), кожен з яких може бути використаний для індикації обраного режиму. Залежно від обраного режиму, в новому Captur на 7-дюймовому цифровому екрані відображається віджет, який показує, наприклад, споживання пального в еко режимі, або показники потужності та крутного моменту в спортивному режимі. Водій теж може налаштувати його самостійно.

Неперевершена модульованість. Новий Captur на 11 см довший за свого попередника, що йде на користь його функціоналу. В салоні авто це покращення добре відчувається – є багато простору для пасажирів, а багажник значно збільшився: +17 мм простору для колін на задніх сидіннях і +81 л місця для речей.

Так, новий Renault Captur може запропонувати аж 536 л корисного місця (один з найвищих показників у своїй категорії) і до 27 л додатково об’єму місць для зберігання і, найголовніше, неперевершену модульованість.

 

Ключовий фактор стосовно комфорту та модульованості нового Captur – це зсувне заднє сидіння другого покоління. Його можна легко пересунути на 16 см в сторону салону, або багажника, збільшивши об’єм простору для пасажирів, або вантажу. Звісно ж, спинку сидіння можна відкинути на 1/3 або 2/3, отримавши максимальну корисну довжину для вантажу 1,57 м з майже рівною підлогою. Модульованість інтер'єру стосується і багажника – тут є полиця, яку можна використовувати для розподілу обсягу корисного навантаження на двох рівнях.

Технічні характеристики нового Renault Captur:

  • Довжина: 4 227 мм
  • Ширина: 1 797 мм
  • Висота: 1 576 мм
  • Колісна база: 2 639 мм
  • Об’єм багажника: 536 л
  • Колеса: 17’’
  • Двигуни: TCe 130 EDC7 та TCe 155 EDC7

ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ

Довідка про компанію Кий Авто Центр - Renault

Контакти: (044) 536-96-99, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 16а
Кий Авто Центр - Renault

Компания «Кий Авто» - официальный дилер Renault в Украине, работает на украинском рынке с 1996 года.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків
Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків

З 17 липня по 18 вересня у всіх дилерських центрах Renault пропонується придбати аксесуари для транспортування та захисту з вигодою до 20%

Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.
Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.

Вік має значення - програма, яка дозволить вам бути повністю впевненим в якості обслуговування вашого автомобіля, забезпечить гарантію використання лише оригінальних та омологованих запасних частин, допоможе зберегти автомобіль в ідеальному стані на довги

Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно
Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно

Шановні Клієнти! Раді повідомити, що дилерський центр Кий Авто знову працює для вас.