Mitsubishi Outlander з вигодою від 50 000 грн. у «Соллі Плюс Харків»

Компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна», офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні, оголошує про нову спеціальну пропозицію на Mitsubishi Outlander. З 23 квітня до 31 травня 2021 р. улюблений Mitsubishi Outlander доступний з вигодою від 50 000 грн. *

Улюблений автомобіль всієї родини Mitsubishi Outlander доступний з вигодою від 50 000 грн* в залежності від комплектації.

 

Улюблений автомобіль всієї родини Mitsubishi Outlander доступний з вигодою від 50 000 грн* в залежності від комплектації.

ПРАЙС - ЛИСТ

Сьогодні без позашляховика складно обійтися. Будь то поїздки з родиною по місту або виїзди на пікніки гучною компанією, потрібен місткий багажник, комфортний простір для пасажирів, м'яка підвіска і пристойний кліренс, щоб пом'якшити незручності при пересуванні по вибоїстих дорогах на різних швидкостях. Mitsubishi Outlander відмінно підходить для поїздок компанією. Його відрізняють й оздоблення салону якісними матеріалами, й відмінний вибір комплектацій. Залежно від індивідуальних переваг, у водія є можливість вибрати і економічний передній привод, який доступний у базових комплектаціях Inform і Invite, або універсальний повний привод в комплектаціях Intense, Instyle, Ultimate. Дорожній просвіт у Mitsubishi Outlander всюди залишається незмінним - 215 мм.

Заполните онлайн-форму для обратного звонка менеджера-консультанта

В Україні Outlander доступний з 2,0 л і 2,4 л двигуном і практичним варіатором. Велика родина? Без проблем! Комплектації Instyle і Ultimate представлені з 7-містним салоном, при цьому зберігаючи комфортний простір для пасажирів переднього і другого ряду. Третій ряд сидінь легко складається в разі перевезення громіздкого багажу.

Пропозиція діє з 23 квітня до 31 травня 2021 року або при наявності автомобілів на складі.

* Мається на увазі спеціальна пропозиція - надання спеціальних рекомендованих роздрібних цін (далі - ціни з вигодою) на автомобілі ТМ «Mitsubishi» 2020 р. виробництва таких моделей: ASX, Eclipse Cross, Outlander, Pajero Sport (далі - Авто). Ця пропозиція діє в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні, крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС (далі -Дилери і Територія відповідно), у період з 10.03.2021 р. до 30.04.2021 р. вкл. (або до моменту продажу останнього Авто, що знаходиться на складах на Території). Про співвідношення цін з вигодою та без вигоди, розмір вигоди, інші деталі пропозиції див. на сайті mitsubishi-motors.com.ua. Пропозиція не є публічною офертою. Остаточні роздрібні ціни на Авто встановлюються Дилерами і вказуються у відповідних договорах купівлі-продажу. Кількість Авто обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від зображеного у рекламі. Дистриб’ютор залишає за собою право змінювати умови спеціальної пропозиції.

** Означає надання гарантії на нові автомобілі ТМ «Mitsubishi» (крім «Outlander PHEV»), придбані у Дилерів на Території до 31.12.2021 р. вкл., строком на 5 років або 100 000 км пробігу, залежно від того, що настане раніше, з дати початку гарантії, вказаної в Меморандумі про реєстрацію. На перші 24 місяці обмеження щодо пробігу не застосовується. Деталі на mitsubishi-motors.com.ua.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні – ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 04070, м. Київ, вул. Спаська, 30 А.

Інформація про MITSUBISHI MOTORS CORPORATION

*Имеется в виду специальное предложение - предоставление специальных рекомендованных розничных цен на автомобили ТМ «Mitsubishi» модели «Outlander» любой комплектации (далее - автомобили). Размер выгоды составляет от 50 000 грн до 192 000 грн в зависимости от комплектации. Это предложение действует в официальной дилерской сети Mitsubishi Motors в Украине, кроме временно оккупированных территорий и зоны проведения ООС (далее -Дилеры и Территория соответственно), в период с 23.04.2021 г. до 31.05.2021 г. вкл. О соотношении специальных рекомендованных розничных цен (с выгодой) и рекомендованных розничных цен (без выгоды), размер выгоды, другие детали предложения см. на сайте mitsubishi-motors.com.ua. Предложение не является публичной офертой. Окончательные розничные цены на Автомобили со специальным предложением устанавливаются Дилерами и указываются в соответствующих договорах купли-продажи. Количество автомобилей ограничено, их внешний вид может отличаться от изображенного в рекламе. Дистрибьютор оставляет за собой право изменять условия специального предложения.

Довідка про компанію Mitsubishi «Соллі Плюс»

Контакти: (096) 340-77-77, м. Харків, вул. Квітуча, 107
Mitsubishi «Соллі Плюс»

ТОВ «Соллі Плюс Харків» – офіційний дилер Mitsubishi Motors «Соллі Плюс» в Харкові та Харківській області
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий сезон – нові пригоди. Підготуйте свій автомобіль Mitsubishi до зими.
Новий сезон – нові пригоди. Підготуйте свій автомобіль Mitsubishi до зими.

З 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 включно ТОВ «Cоллі Плюс Харків», офіційний дилер автомобілів Mitsubishi в Харкові, оголошує сервісну акцію «Новий сезон – нові пригоди»