Вигода до 20 000 грн * на модельний ряд Mitsubishi 2020 року випуску у «Соллі Плюс Харків»

Ми не будемо ні на що натякати, але просто майте на увазі: є шанс придбати ASX, Eclipse Cross, Outlander і Pajero Sport 2020 року з вигодою до 20 000 грн*.

 

Ми знаємо, що ця весна стане для багатьох особливою, а з «Соллі Плюс» ще й надзвичайною!

Пропозиція діє з 10 березня по 30 квітня 2021 роки *

Подробиці у офіційного дилера Mitsubishi Motors «Соллі Плюс Харків».

Вул. Квітуча, 107. Тел. 096 340 77 77

Отримати вигоду

Зробіть весну по-справжньому приємною з новою пропозицією на Mitsubishi Eclipse Cross 2020 р.в. з вигодою до 20 000 грн* Стильний міський кросовер подарує неймовірний спектр приємних вражень завдяки бензиновому 1,5 л турбодвигуну та спритному 8-ступеневому варіатору з режимом Sports Mode. Вже базова передньоприводна комплектація Intense оснащена 18-дюймовими легкосплавними дисками, камерою заднього огляду, круїз-контролем, вітровим склом з обігрівом, мультимедійною системою Mitsubishi Connect і 7-дюймовим сенсорним екраном. Топова повноприводна комплектація доступна з шкіряними сидіннями з прострочкою, електрокерованим люком, камерами кругового огляду 360 градусів і провідними системами безпеки.

Ціна на улюблений автомобіль для всієї сім'ї Mitsubishi Outlander також став вигіднішою на 20 000 грн* (2020 м.р.). Широкий вибір з п'яти комплектацій дозволяє підібрати кросовер виходячи з індивідуальних уподобань. В Україні Outlander доступний з 2,0 л і 2,4 л двигуном і практичним варіатором, який дозволить заощадити на пальному. Звичайно ж клієнт також зможе вибрати між переднім і повним приводом. Велика родина? Без проблем! Комплектації Instyle і Ultimate представлені з 7-місним салоном, при цьому зберігаючи комфортний простір для пасажирів переднього і другого ряду. Третій ряд сидінь легко складається за необхідності перевезення громіздкого багажу

Mitsubishi ASX здивує своєю універсальністю. Він представлений у двох комплектаціях Invite і Instyle з бензиновим економним 1,6 л і динамічним 2,0 л двигуном, механічною коробкою передач і варіатором, передньоприводною і повноприводною трансмісією. На ньому легко пересуватися по місту завдяки його компактності і маневреності, але й на бездоріжжі не пропаде. Кращий у класі дорожній просвіт (215 мм в комплектації Instyle), повний привод і добре налаштована підвіска допоможуть акуратно і впевнено проїхати по піску, ґрунтовій або ж по розбитій дорозі.

Справжній рамний позашляховик Mitsubishi Pajero Sport також доступний з вигодою до 20 000 грн* (автомобілі 2020 р.в.). Pajero Sport - це ідеальний партнер під час поїздок складними дорожніми умовами. Адже з системою повного приводу Super Select 4WD-II, перемикачем режимів руху OFF ROAD MODE, системою контролю спуску, системою допомоги при підйомі в гору, блокуванням заднього диференціала, поліпшеними кутами проходження підйомів і спусків, проходженням броду рівнем до 70 см водій почуватиметься впевнено за будь-яких дорожніх обставин. За динаміку Pajero Sport відповідає дизельний 2,4 л турбодвигун MIVEC з автоматичною 8-ступеневою КПП. Автомобілі оснащені провідними системами безпеки, 7 подушками безпеки, цифровою 8-дюймовою панеллю приладів і мультимедійною системою Mitsubishi Connect 2 з 8-дюймовим сенсорним екраном.

Пропозиція діє з 10 березня до 30 квітня 2021 року або при наявності автомобілів на складі.

* Мається на увазі спеціальна пропозиція - надання спеціальних рекомендованих роздрібних цін (далі - ціни з вигодою) на автомобілі ТМ «Mitsubishi» 2020 р. виробництва таких моделей: ASX, Eclipse Cross, Outlander, Pajero Sport (далі - Авто). Ця пропозиція діє в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні, крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС (далі -Дилери і Територія відповідно), у період з 10.03.2021 р. до 30.04.2021 р. вкл. (або до моменту продажу останнього Авто, що знаходиться на складах на Території). Вигода у розмірі 20 тис. грн. за цією спеціальною пропозицією не сумується з вигодою до 70 тис. грн. на модель «ASX» за відповідною спеціальною пропозицією, що діє в період з 01 по 31 березня 2021 р. вкл. Про співвідношення цін з вигодою та без вигоди, розмір вигоди, інші деталі пропозиції див. на сайті mitsubishi-motors.com.ua. Пропозиція не є публічною офертою. Остаточні роздрібні ціни на Авто встановлюються Дилерами і вказуються у відповідних договорах купівлі-продажу. Кількість Авто обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від зображеного у рекламі. Дистриб’ютор залишає за собою право змінювати умови спеціальної пропозиції.

** Означає надання гарантії на нові автомобілі ТМ «Mitsubishi» (крім «Outlander PHEV»), придбані у Дилерів на Території до 31.12.2021 р. вкл., строком на 5 років або 100 000 км пробігу, залежно від того, що настане раніше, з дати початку гарантії, вказаної в Меморандумі про реєстрацію. На перші 24 місяці обмеження щодо пробігу не застосовується. Деталі на https://mitsubishi-sp.kh.ua

Довідка про компанію Mitsubishi «Соллі Плюс»

Контакти: (096) 340-77-77, м. Харків, вул. Квітуча, 107
Mitsubishi «Соллі Плюс»

ТОВ «Соллі Плюс Харків» – офіційний дилер Mitsubishi Motors «Соллі Плюс» в Харкові та Харківській області
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий сезон – нові пригоди. Підготуйте свій автомобіль Mitsubishi до зими.
Новий сезон – нові пригоди. Підготуйте свій автомобіль Mitsubishi до зими.

З 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 включно ТОВ «Cоллі Плюс Харків», офіційний дилер автомобілів Mitsubishi в Харкові, оголошує сервісну акцію «Новий сезон – нові пригоди»