Купуй автомобілі Mitsubishi онлайн зі знижкою до 3%*

Компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна», офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні, оголошує про старт онлайн продажів. Тепер при замовленні будь-якого автомобіля модельного ряду Mitsubishi через онлайн форму на сайті, клієнт отримує додаткову знижку до 3%*. Умови пропозиції діють з 21 грудня 2020р. до 31 січня 2021 року включно.

 

Придбання автомобіля стає безпечнішим. Під час нової хвилі пандемії, пов'язаної з Covid-19, ми подбали про те, щоб наші клієнти мінімізували контакти під час вибору автомобіля та оформлення його покупки.

Перший крок - клієнт вибирає автомобіль онлайн. Для цього ми підготували інтерактивні 3600 огляди модельного ряду Mitsubishi і відео огляди з головними перевагами моделей, з якими можна ознайомитися у нас на сайті, не виходячи при цьому з дому.

Для тест-драйву клієнт заповнює онлайн-форму, і менеджер обраного клієнтом дилерського центру передзвонить, щоб домовитися про зручний конкретний час тестування автомобіля.

Для оформлення замовлення клієнта потрібно заповнити зручну онлайн-форму на сайті www.mitsubishi-motors.com.ua. Менеджер зв'яжеться з клієнтом для дистанційного обговорення деталей і оформлення договору. Клієнт може залишатися вдома, і при цьому насолоджуватися приємною знижкою до 3%*. І приїде в салон вже у момент видачі його новенького автомобіля Mitsubishi.

*Мається на увазі Акція (спеціальна пропозиція) під умовною назвою «Купуй онлайн зі знижкою до 3%», згідно з якою споживач (клієнт) має право на знижку розміром до 3% від рекомендованої роздрібної ціни автомобіля ТМ «Mitsubishi» (або від звичайної рекомендованої роздрібної ціни, або від спеціальної рекомендованої роздрібної ціни на ті моделі автомобілів, де така ціна є, далі разом – «попередня ціна реалізації»), за умови купівлі за повну вартість в акційний період автомобіля ТМ «Mitsubishi» в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні (далі - Дилери), попередньо заповнивши відповідну онлайн форму на офіційному сайті Дистриб’ютора та/або Дилерів mitsubishi-motors.com.ua. Знижка (Акція) діє з 21.12.2020 р. до 31.01.2021 р. вкл. на території України (крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС), далі – Територія. Акція поширюється на всі моделі автомобілів ТМ «Mitsubishi», що знаходяться на складах на Території. Про співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації, а також - інші деталі про умови Акції див. на сайті mitsubishi-motors.com.ua у розділі «Акції». Акція не є публічною офертою. Остаточні роздрібні ціни на акційні автомобілі встановлюються Дилерами та вказуються у відповідних договорах купівлі-продажу на дату їх укладення. Кількість акційних автомобілів обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від зображеного у рекламі. Дистриб’ютор залишає за собою право змінювати умови Акції.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні – ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 04070, м. Київ, вул. Спаська, 30 А. Мітсубіші Моторс.

Довідка про компанію Дилерська мережа Mitsubishi

Контакти: , м. Київ
Дилерська мережа Mitsubishi

ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» офіційниї Дистрибютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення
Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення

За 20 років в Україні було продано більше 40 000 автомобілів цієї моделі, що робить Outlander впізнаваним позашляховиком на українському ринку.

5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.
5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.

Офіційна гарантія 5 років або 100 тисяч кілометрів пробігу* на автомобілі Mitsubishi діє на весь модельний ряд.

Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors
Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors

Всеукраїнська презентація нового Mitsubishi Eclipse Cross пройде 27 квітня, о 12.00, на офіційному YouTube-каналі Mitsubishi Motors в Україні. Запрошуємо переглянути презентацію.