Mitsubishi Outlander за ціною від 629 000 грн.*

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні, компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна», оголошує спеціальні ціни на Mitsubishi Outlander. До кінця грудня улюблений сімейний кросовер можна придбати за привабливою ціною - від 629 000 грн.* Пропозиція діє з 20 листопада по 31 грудня 2020р. включно.

 

Mitsubishi Outlander давно зарекомендував себе як надійний сімейний кросовер з містким багажником, м'якою підвіскою і комфортним салоном. Вартість передньоприводної комплектації Outlander Inform тепер стартує від 629 000 грн*. Outlander Inform представлений з 2,0 л бензиновим двигуном з потужністю 145 к.с., який забезпечує можливість динамічного розгону і при цьому економить паливо. Разом з безступеневим варіатором INVECS-III CVТ вони витрачають усього 7,5 л на 100 км у змішаному циклі. Приємним доповненням стануть двозонний клімат-контроль, комфортабельні сидіння з поперечною підтримкою з електрорегулюванням, світлодіодні передні денні та задні ліхтарі, що створюють оптимальне освітлення під час поїздок вночі.

Також комплектація Inform включає всі необхідні функції безпеки, які набувають нової актуальності у зимовий період. Наприклад, активна система стабілізації курсової стійкості (ASC), яка при втраті зчеплення на слизькій поверхні автоматично управляє розподілом потужності двигуна і вибірково використовує гальма, щоб зберегти керованість автомобіля. У комплектації Inform доступні й такі «теплі опції», як підігрів сидінь і підігрів зовнішніх дзеркал, що вкрай зручно при поїздках в сніжну погоду.

Для тих, кого цікавить більш широкий набір опцій і вибір між 5- і 7-місним салоном, доступні й інші комплектації: економічний передній привод у комплектації Invite, універсальний повний привод у комплектаціях Intense, Instyle, Ultimate. Дорожній просвіт у Mitsubishi Outlander всюди залишається незмінним - 215 мм.

Протестувати Mitsubishi Outlander Ви завжди можете у найближчого офіційного дилера Mitsubishi Motors в Україні. Адреси та телефони доступні у нас на сайті

*Мається на увазі надання спеціальної рекомендованої роздрібної ціни на автомобілі моделі Outlander ТМ «Mitsubishi» у комплектації Inform 2.0, далі – Авто, розрахованої станом на 20.11.2020 р. (звичайна рекомендована ціна – від 685 000 грн). Точні роздрібні ціни встановлюються офіційними дилерами Mitsubishi Motors та вказуються у відповідних договорах купівлі-продажу Авто. Пропозиція діє з 20 листопада по 31 грудня 2020 р. вкл. в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні (крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС), далі – Територія. Кількість Авто з пропозицією обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від зображеного у рекламі. Дистриб’ютор залишає за собою право змінювати умови пропозицій.

Офіційний дистриб’ютор Авто ТМ «Mitsubishi» в Україні: ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 04070, м. Київ, вул. Спаська, 30А. Мітсубіші Моторс.

Довідка про компанію Дилерська мережа Mitsubishi

Контакти: , м. Київ
Дилерська мережа Mitsubishi

ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» офіційниї Дистрибютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення
Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення

За 20 років в Україні було продано більше 40 000 автомобілів цієї моделі, що робить Outlander впізнаваним позашляховиком на українському ринку.

5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.
5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.

Офіційна гарантія 5 років або 100 тисяч кілометрів пробігу* на автомобілі Mitsubishi діє на весь модельний ряд.

Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors
Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors

Всеукраїнська презентація нового Mitsubishi Eclipse Cross пройде 27 квітня, о 12.00, на офіційному YouTube-каналі Mitsubishi Motors в Україні. Запрошуємо переглянути презентацію.