АВТО-ПАТІ пропозиція* на автомобілі Mitsubishi

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні, ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», оголошує спеціальні святкові ціни на обмежений склад автомобілів ТМ «Mitsubishi». Вигідні умови придбання поширюються на обрані позашляховики бренду, а саме: «Outlander», «Eclipse Cross» і новинку 2019 року – «ASX». Спеціальні ціни будуть діяти протягом січня поточного року на обмежену кількість вищевказаних моделей.

 

Станом на 8 січня 2020 року моноприводна комплектація Mitsubishi Outlander Inform з двигуном 2,0 л потужністю 145 к.с. доступна за ціною від 517 000 грн.* Така комплектація вже має необхідні функції безпеки. Автомобіль оснащений ABS з EBD і Traction Control, має дві фронтальні подушки безпеки, системи допомоги при екстреному гальмуванні і при старті вгору (HSA), а також обладнаний системою курсової стійкості (ASC). Об'єднуючи якість, практичність і функціональність, Outlander стане автомобілем, який полюбить вся сім'я.

Під час дії Авто-паті пропозиції* вартість базової комплектації Eclipse Cross Intense становить від 633 000 грн.* Eclipse Cross, який, на перший погляд, виглядає як стильний міський кросовер, буде впевнено поводитися і на засніжених українських дорогах завдяки комплексу систем безпеки. Ретельно налаштована підвіска, чутливе до стилю водіння кермо і жорсткий кузов є запорукою керованості Eclipse Cross. Крім цього, автомобіль оснащений актуальними для зимового періоду підігрівом керма, передніх і задніх сидінь, підігрівом дзеркал заднього виду.

А спеціальна ціна на новинку 2019 року - Mitsubishi ASX в базовій комплектації Invite з двигуном 1,6 л з потужністю 116 к.с. і механічною коробкою передач в січні стартує від 485 000 грн.* Вказана комплектація є моноприводною, що важливо для покупців, які вимагають максимальної економічності пального.

Пройти тест-драйв автомобілів Mitsubishi і підібрати позашляховик в залежності від уподобань Ви можете в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні.

Встигніть скористатися авто-паті пропозицією на автомобілі ТМ «Mitsubishi», адже їх кількість обмежена. З актуальною ціновою пропозицією ви можете ознайомитись на сайті www.mitsubishi-motors.com.ua.

*Художня метафора. Мається на увазі надання спеціальних рекомендованих роздрібних цін на автомобілі ТМ «Mitsubishi» (зокрема, моделі «ASX», «Outlander», «Eclipse Cross», а також інші моделі, з обмеженого складу автомобілів) у період з 08.01.2020 р. до 31.01.2020 р. вкл. в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні, крім тимчасового окупованих територій та зони проведення ООС. Точні роздрібні ціни на вказані автомобілі ТМ «Mitsubishi» встановлюються офіційними дилерами Mitsubishi Motors в Україні, крім тимчасового окупованих територій та зони проведення ООС, та залежать від конкретної моделі і комплектації автомобіля. Детальні умови щодо пропозицій (у тому числі спеціальні ціни, моделі, комплектації), обмежень та місця проведення див. на сайті mitsubishi-motors.com.ua. Кількість автомобілів з вказаними пропозиціями обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від розміщеного у рекламі. Офіційний дистриб’ютор автомобілів Mitsubishi в Україні - ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 08324, Київська обл., c. Гора, вул. Бориспільська, 22, тел. 044-205-33-55.

Детальні умови щодо пропозицій (у тому числі спеціальні ціни, включаючи співвідношення цін без вигоди і з вигодою) - на сайті mitsubishi-motors.com.ua. Офіційний дистриб'ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні - ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 08324, Київська обл., с. Гора, вул. Бориспільська, 22, тел. 044-205-33-55.

Довідка про компанію Дилерська мережа Mitsubishi

Контакти: , м. Київ
Дилерська мережа Mitsubishi

ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» офіційниї Дистрибютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення
Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення

За 20 років в Україні було продано більше 40 000 автомобілів цієї моделі, що робить Outlander впізнаваним позашляховиком на українському ринку.

5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.
5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.

Офіційна гарантія 5 років або 100 тисяч кілометрів пробігу* на автомобілі Mitsubishi діє на весь модельний ряд.

Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors
Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors

Всеукраїнська презентація нового Mitsubishi Eclipse Cross пройде 27 квітня, о 12.00, на офіційному YouTube-каналі Mitsubishi Motors в Україні. Запрошуємо переглянути презентацію.