Нові передноворічні ціни на автомобілі Mitsubishi

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна» оголошує нові передноворічні ціни зі значною вигодою.

Базова 5-місна монопривідна комплектація Mitsubishi Outlander Inform 2019 модельного року, яка представлена ​​в Україні з бензиновим 2,0 л двигуном потужністю в 145 к.с., тепер доступна за ціною від 549 000 грн.* Водій безумовно оцінить комфорт сидіння з поперечною підтримкою з електрорегулюванням, а з настанням морозів важливим буде підігрів зовнішніх дзеркал заднього виду. Топова 7-місна комплектація Mitsubishi Outlander Ultimate представлена ​​за вигідною ціною – від 808 000 грн.* Дана комплектація представлена ​​з повним приводом, в позашляховику встановлений бензиновий 2,4 л двигун потужністю 167 к.с., який забезпечує плавний і динамічний розгін. Усередині шкіряний салон, також доступний в бежевому варіанті. За допомогою мультимедійної системи нового покоління Mitsubishi Connect 2 водій може користуватися улюбленими додатками, налаштовувати онлайн мапи або насолоджуватися улюбленою музикою з бібліотек в 40 мільйонів треків, формуючи власні плейлисти. І все це можливо за допомогою голосових команд, не відриваючи уваги від керування автомобілем. Також з вересня в комплектації Ultimate доступна система повного приводу Super All-Wheel Control, яка здатна збільшити безпеку керування автомобілем незалежно від покриття дороги. До кінця грудня при покупці будь-якої комплектації Mitsubishi Outlander зимові шини йдуть у комплекті **.

Mitsubishi Pajero Sport в середній комплектації Intense AT подарує першокласну подорож як в місті, так і за його межами. Така комплектація також доступна за новою вигідною ціною – від 989 000 грн.* Потужний позашляховик від Mitsubishi доступний з дизельним 2,4 л двигуном MIVEC і 8-ступеневою АКПП. Фірмова багаторежимна система повного приводу Super Select 4WD стане ідеальним помічником для тих, хто часто стикається зі складними дорожніми умовами або відсутністю доріг взагалі. В такому випадку стане в пригоді й асистент допомоги при спуску (HDC). Серед систем безпеки присутні як передні/задні датчики паркування, так і система попередження про перешкоди в сліпих зонах. Водночас Pajero Sport у комплектації Intense АТ оснащений комфортним шкіряним салоном, круїз-контролем, камерою заднього огляду і мультимедійною системою Mitsubishi Connect 2.

Монопривідний кросовер Eclipse Cross в комплектації Intense c 1,5 л двигуном потужністю 150 к.с. пропонується за новою вигідною ціною від 659 000 грн.* В комплектації Intense доступна система допомоги при старті в гору. Крім цього, автомобіль оснащений актуальними для зимового періоду підігрівом керма, передніх і задніх сидінь, підігрівом дзеркал заднього виду. Як і у випадку з Mitsubishi Outlander, при покупці будь-якої з комплектацій Eclipse Cross кожен покупець отримує зимові шини в комплекті**.

Міцний горішок Mitsubishi L200, який бореться за звання Пікап року 2020 на Україні, також доступний за новими вигідними цінами. Топові комплектації Instyle і Ultimate до кінця грудня коштують від 899 000 грн.* та від 999 000 грн.* відповідно. Усередині 2,4 л турбодизель, 6-ступенева автоматична коробка передач і система повного приводу Super Select 4WD-II, яка забезпечує впевнене пересування в чотирьох режимах: 2Н (задній привід для нормальних умов пересування по сухій дорозі), 4Н ​​(повний привід для звивистих трас, мокрих і слизьких доріг і небезпечних умов пересування, де потрібно збалансоване управління автомобілем), 4НLc (режим для бездоріжжя і поверхонь з низьким коефіцієнтом зчеплення), 4LLc (режим трансмісії для крутих пагорбів, глибокого бруду і снігу, поїздок по піску і т.д.). А натискаючи кнопку HDC водій активує помічника при спуску зі схилу, який автоматично використовує гальма для підтримки поточної швидкості під час спуску вниз (2-20 км/г). Топова комплектація Ultimate оздоблена салоном з комбінованою шкірою, 6-позиційним електрорегулюванням сидіння водія і внутрішнім дзеркалом заднього виду з автоматичним затемненням. Також в даних 2-х комплектаціях є як підігрів сидінь, так і підігрів керма, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль і кольоровий сенсорний дисплей з мультимедійною системою Mitsubishi Connect.

Пройти тест-драйв автомобілів Mitsubishi і підібрати позашляховик в залежності від уподобань Ви можете в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні.

*Мається на увазі рекомендована роздрібна ціна (від 989 000 грн. з ПДВ) на автомобілі ТМ «Mitsubishi», модель «Pajero Sport» в комплектації Intense AT (Інтенс AT); рекомендована роздрібна ціна (від 549 000 грн. та від 808 000 грн. з ПДВ) на автомобілі ТМ «Mitsubishi», модель «Outlander» в комплектації Inform (Інформ) та Ultimate (Алтимейт) відповідно; рекомендована роздрібна ціна (від 659 тис. грн. з ПДВ) на автомобілі ТМ «Mitsubishi», модель «Eclipse Cross» в комплектації 1.5 CVT Intense (Інтенс); рекомендована роздрібна ціна (від 899 000 грн. і від 999 000 грн. з ПДВ) на автомобілі ТМ «Mitsubishi», модель «L200» в комплектації Instyle і Ultimate (Інстайл і Алтімейт) відповідно, які розраховані станом на 11 грудня 2019 р. Точні роздрібні ціни на автомобілі встановлюються офіційними дилерами Mitsubishi Motors в Україні і залежать від конкретної комплектації автомобіля. Пропозиції діють в період з 11 по 31 грудня 2019 включно в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні. Кількість автомобілів з пропозиціями обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від розміщеного в рекламі.

**Це означає, що новий автомобіль ТМ «Mitsubishi» в моделі «Outlander» в комплектаціях «Inform» («Інформ»), «Invite» («Інвайт»), «Intense» («Інтенс»), «Instyle» («Інстайл»), «Ultimate» («Алтімейт») і «Eclipse Cross» в комплектаціях Intense (Інтенс), Ultimate (Алтімейт), доукомплектований додатковим комплектом зимових шин торгової марки «Nokian». Ці пропозиції діють з 01.11.2019р. до 31.12.2019р. включно в офіційній дилерській мережі «Mitsubishi Motors» в Україні (крім тимчасово окупованих територій і зони проведення ООС). Кількість автомобілів із зазначеними пропозиціями обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від розміщеного в рекламі.

Детальні умови щодо пропозицій - на сайті mitsubishi-motors.com.ua. Офіційний дистриб'ютор автомобілів Mitsubishi в Україні - ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 08324, Київська обл., с. Гора, вул. Бориспільська, 22, тел. 044-205-33-55.

Довідка про компанію Дилерська мережа Mitsubishi

Контакти: , м. Київ
Дилерська мережа Mitsubishi

ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» офіційниї Дистрибютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення
Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення

За 20 років в Україні було продано більше 40 000 автомобілів цієї моделі, що робить Outlander впізнаваним позашляховиком на українському ринку.

5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.
5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.

Офіційна гарантія 5 років або 100 тисяч кілометрів пробігу* на автомобілі Mitsubishi діє на весь модельний ряд.

Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors
Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors

Всеукраїнська презентація нового Mitsubishi Eclipse Cross пройде 27 квітня, о 12.00, на офіційному YouTube-каналі Mitsubishi Motors в Україні. Запрошуємо переглянути презентацію.