Новий Mitsubishi L200 з вигодою до 50 000 грн*

ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна» оголошує вигоду до 50 000 грн.* на пікапи L200. Універсальний повнопривідний пікап від Mitsubishi в серпні 2019р. зайняв першу позицію з продажу в Україні у своєму сегменті. L200 створений для вирішення завдань будь-якої складності, адже йому під силу і подолання повного бездоріжжя, і перевезення вантажів, і комфортні робочі поїздки, і подорожі на довгі дистанції.

 

Тепер з вигодою до 50 000 грн.* вартість комплектації Ultimate становить 1 107 000 грн*. Під капотом у L200 в топовій комплектації 2,4-літровий турбодизель з 181 к.с. і 6-ступеневою автоматичною коробкою передач з режимом Sport Mode. Постійний повний привід Super Select 4WD-II і незалежна підвіска передніх коліс забезпечують відмінну тягу і постійний контакт з поверхнею дороги незалежно від типу покриття. Для подолання важкої ділянки можна заблокувати центральний диференціал або включити понижений ряд трансмісії для впевненого руху по схилах, багнюці або заметах снігу.

В той самий час подорожувати в L200 стало комфортніше. У даному пікапі найбільший в класі внутрішній простір, ергономічний дизайн і задні сидіння з кутом нахилу 25 градусів, які забезпечують максимально зручну і розслаблену посадку водія і пасажирів. А мультимедійна система Mitsubishi Connect забезпечує настрій. Досить під'єднати смартфон і насолоджуватися улюбленою музикою, користуватися онлайн-картами й улюбленими додатками.

*Мається на увазі надання спеціальної рекомендованої роздрібної ціни на автомобілі ТМ «Mitsubishi», модель L200, у комплектації Ultimate з вигодою до 50 тис.грн. (вигода розрахована станом на 23/08/2019 запровадженянм замість старої рекомендованої ціни 1,157,000 грн. нової ціни 1,107,000 грн та становить еквівалент 44 173 доларів США по курсу НБУ станом на 23/08/2019). Кінцеві роздрібні ціни самостійно визначаються офіційними дилерами Mitsubishi Motors в Україні на дату продажу автомобілів споживачам та вказуються у відповідних договорах купівлі-продажу. Пропозиція діє у період з 15 вересня по 31 жовтня 2019 р. вкл. в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні (крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС). Кількість автомобілів з вигодою обмежена, їх зовнішній вигляд може відрізнятися від розміщеного у рекламі. Деталі щодо пропозиції, у т.ч. про співвідношення розміру вигоди до ціни без вигоди - на сайті mitsubishi-motors.com.ua та/або за телефоном 0 800 50 03 50 (дзвінки– за тарифами вашого оператора). Офіційний Дистриб’ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні – ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 08324, Київська обл., Бориспільська, 22, тел. 044-205-33-55. Мітсубіші Моторс. Алтімейт

Довідка про компанію Дилерська мережа Mitsubishi

Контакти: , м. Київ
Дилерська мережа Mitsubishi

ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» офіційниї Дистрибютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення
Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення

За 20 років в Україні було продано більше 40 000 автомобілів цієї моделі, що робить Outlander впізнаваним позашляховиком на українському ринку.

5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.
5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.

Офіційна гарантія 5 років або 100 тисяч кілометрів пробігу* на автомобілі Mitsubishi діє на весь модельний ряд.

Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors
Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors

Всеукраїнська презентація нового Mitsubishi Eclipse Cross пройде 27 квітня, о 12.00, на офіційному YouTube-каналі Mitsubishi Motors в Україні. Запрошуємо переглянути презентацію.