Перезавантаження Opel в Україні: на автомобілі бренду діють нові умови гарантії

На всі нові автомобілі Opel, продані через офіційну дилерську мережу в Україні, діє гарантія три роки або 100 тис. км.

Фраза «німецька якість» вже багато років є однією з головних переваг при виборі автомобіля: вони відрізняються хорошою витривалістю та надійністю, простотою в експлуатації та ремонті. Починаючи з літа 2019 року ще одним плюсом на користь Opel стали гарантійні умови: на всі легкові автомобілі Opel діє гарантія три роки або 100 тис. км пробігу.

Важливо відзначити, що відтепер серед автомобілів німецьких брендів Opel може запропонувати один з найтриваліших гарантійних періодів. Причому 3-річна гарантія діє на всі моделі Бренду: комфортний і демократичний Astra Sedan, моделі бізнес-класу Insignia, міський кросовер Crossland X, просторий сімейний кросовер Grandland X. Збільшена гарантія є найкращим підтвердженням того, що OPEL - це якість і надійність!

Німецький бренд приваблює не тільки їздовими характеристиками та довговічністю, але і вигодою в придбанні: класична Astra доступна за ціною від 404 тис. грн, Crossland X і Grandland X – від 466 тис. грн та 593 тис. грн відповідно, а бізнес-седан Insignia може бути ваш від 687 тис. грн. Тим, хто не готовий віддати всю суму відразу, доступні спеціальні програми фінансованія OPEL Finance.

Нові гарантійні умови OPEL вступили в силу, починаючи з липня 2019 року для всіх легкових автомобілів, проданих через мережу офіційних дилерів Бренду. Це одні з кращих гарантійних умов серед інших німецьких автобрендів.

 

Довідка про компанію Opel Автоцентр на Столичному

Контакти: (044) 492-69-77, м. Київ, Столичне шосе, 90
Opel Автоцентр на Столичному

«Автоцентр на Столичному» є підрозділом Корпорації "УкрАВТО" і на сьогоднішній день вже понад 15 років займає одну з лідируючих позицій на автомобільному ринку України з продажу автомобілів.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Главное про OPEL Combo Life
Главное про OPEL Combo Life

Напомним о новой модели OPEL Combo Life. Новый Combo соединил в себе преимущества новой легковой платформы бренда EMP2 и уже проверенной миллионами километров Platform G5 от модели.

Готовы принять любой вызов – Opel Combo Cargo и Opel Vivaro теперь с полным приводом 4х4!
Готовы принять любой вызов – Opel Combo Cargo и Opel Vivaro теперь с полным приводом 4х4!

Есть водители-профессионалы, которые требуют от фургонов Opel не только лучшие в классе показатели грузоподъемности или топливной экономичности, но также и нечто большее – им нужна максимальная проходимость!

Полный азарта: новый Opel Mokka – электрический и заряжающий!
Полный азарта: новый Opel Mokka – электрический и заряжающий!

Электрический привод без выбросов СО2, плюс энергичный и «заряжающий» характер – вот что такое Новый Opel Mokka.