Розпродаж тестового парку автомобілів Mazda у «ВіДі-Скай» на Кільцевій!

 

Офіційний дилер «ВіДі-Скай» на Кільцевій оголошує про початок розпродажу на найвигідніших умовах тестових автомобілів Mazda 2018 р.в.

Наші ціни вас приємно здивують!

7-місний кросовер Mazda СХ-9 з бензиновим турбодвигуном (2,5 л.) та потужністю 231 к.с. пропонується саме зараз з вигодою до 62 000 грн.* Спеціальна ціна без врахування вартості установленого додаткового обладнання становить 1 377 000 грн.* Пробіг автомобіля - 1400 км. Зазначимо, що вартість додаткового обладнання: бризковики, захист двигуна, гумові килимки салону і багажника, сітка кріплення багажу, шторка багажного відділення,  ліхтар передніх дверей з логотипом Mazda, відеореєстратор, накладки порогів, автонабір, зимова гума Nokian R20 оплачується додатково.

Модель Mazda 3 в комплектації TOURING+ з бензиновим двигуном 1,5 л, автоматичною коробкою передач, низьким рівнем витрати пального (5,3-7,0 л на 100 км) доступна з вигодою до 6 505 грн та зимовою гумою в комплекті всього за  ціною 643 995 грн.* Пробіг автомобіля становить лише 517 км.

Крім привабливої вартості та невеликого пробігу, значною перевагою у разі купівлі  буде технічний стан кожного з автомобілів, адже вони перебували під постійним контролем фахівців сервісного центру. До того ж вагомим аргументом на користь придбання автомобіля з тест-парку автосалону є чинна гарантія 3 роки!

Шановні клієнти, поспішайте! Саме зараз можна максимально вигідно придбати чудову лінійку автомобілів Mazda за неймовірно привабливою ціною!

За детальною інформацією звертайтесь в автосалон Mazda «ВіДі-Скай» за адресою: Київська обл., с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 60а  або телефонуйте на номер (044) 591-88-88

*Спеціальна пропозиція діє з 20 листопада 2018 і до повного розпродажу тестових автомобілів. Ціна вказана з ПДВ.  ТОВ «ВіДі-Скай» залишає за собою право змінювати терміни та умови цієї пропозиції.

Довідка про компанію «ВіДі-Скай»

Контакти: (044) 591-88-88, м. Київ, ул. Большая Кольцевая, 60а, Софиевская Борщаговка
«ВіДі-Скай»

Офіційний дилер Mazda «ВіДі-Скай» - єдиний у Києві концептуальний 3-S комплекс у складі Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева», що надає повний комплекс основних і супутніх послуг в одному місці.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Приглашаем на Mazda Open Days  8-9 сентября 2018 года
Приглашаем на Mazda Open Days 8-9 сентября 2018 года

8-9 сентября 2018 года официальный дилерский центр Mazda «ВиДи-Скай» приглашает открыть для себя совершено НОВЫЙ мир динамики, красоты и ярких эмоций вместе с New Mazda 6.

Mazda Open Days в офіційному автоцентрі «ВіДі-Скай» на Великій Кільцевій, 60а!
Mazda Open Days в офіційному автоцентрі «ВіДі-Скай» на Великій Кільцевій, 60а!

Шанувальники бренда Mazda, компанія «ВіДі-Скай» − офіційний дилер Mazda – з радістю запрошує Вас 26-27 листопада 2016 р. на Дні відкритих дверей на честь оновлених Mazda3 та Mazda6.

Офіційний дилерський центр Mazda на Кільцевій «ВіДі-Скай» відзначає свій День Народження! 6 років разом!
Офіційний дилерський центр Mazda на Кільцевій «ВіДі-Скай» відзначає свій День Народження! 6 років разом!

22 вересня 2016 р. найбільший офіційний дилерський центр Mazda «ВіДі-Скай» відзначає своє 6-річчя із цієї нагоди дарує поціновувачам бренду Mazda приємні сюрпризи і привабливі подарунки.