Спеціальні ціни на TOYOTA COROLLA

Завітай в Тойота на Столичному та проведи тест-драйв легендарного седану Toyota Corolla. Відчуй неперевершені відчуття від керування новою Corolla та отримай вигідну пропозицію придбання.

 

 

Corolla – це поєднання легендарної якості, традиційної функціональності, передового дизайну і преміального комфорту. Седан Toyota Corolla впевнено тримає високі позиції у світових рейтингах продажів, залишаючись перевіреним вибором мільйонів для сім'ї та бізнесу. Зустріньтеся з новою легендою та спробуйте її у дії, щоб на власному досвіді впевнитися, що нова вражаюча Toyota Corolla виходить за межі уявлень про автомобілі подібного класу! Ефектна, технологічна і комфортабельна, ця модель доводить, що епохи змінюються, а лідерство залишається. 

Також, щоб зробити Ваш новий автомобіль індивідуальним та ще привабливішим ми підготоували спеціальні пакети додаткової комплектації. Купуй Toyota Corolla з 15 червня по 15 серпня 2018 року та додатково отримуй пакет аксесуарів на вибір.

Для комплектацій Toyota Corolla City та Live ми пропонуємо Вам:

Пакет "ДРАЙВ"  – комплект легкосплавних дисків, комплект підкрилок, бризговики, гумові килимки в салон та багажник

 

Пакет "ПРАКТИЧНИЙ" – алюмінієві накладки порогів, задні парктроніки, комплект підкрилок, імобілайзер, плівки під ручки, органайзер багажника.

 

Пакет "БЕЗПЕКА" – імобілайзер, сигналізація, задні парктроніки, плівки під ручки, бризговики, гумові килимки в салон та багажник.

 

Для комплектацій Toyota Corolla Active та Style Ви можете обрати:

Пакет "УНІВЕРСАЛЬНИЙ" – комплект легкосплавних дисків, імобілайзер, комплект підкрилок.

 

Пакет "НАВІ 1" – навігація, імобілайзер, бризговики, гумові килимки в салон та багажник.

 

Пакет "НАВІ 2" – навігація, алюмінієві накладки порогів, плівки під ручки, задні парктроніки, бризговики, гумові килимки в салон та багажник.

 

ЗРОБИ СВІЙ ВИБІР НА КОРИСТЬ СТИЛЮ!

Обирай найпопулярніший автомобіль у світі та зроби його індивідуальним та стильним в Тойота на Столичному!

* Акція діє в ТОВ "Автосаміт на Столичному", м. Київ, Столичне шосе, 90 з 15.06 по 15.08.2018 року. Для всіх покупців автомобілів Toyota Corolla додатково надається один з запропонованих пакетів комплектації автомобіля. Зовнішній вигляд автомобіля та його складових може відрізнятися від зображень у цьому матеріалі. Зазначені в цьому матеріалі назви комплектацій є суто умовними та використовуються виключно заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля. Такі назви можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах, які стосуються автомобіля, що жодним чином не впливає на повноту, точність чи достовірність поданої інформації.

Вартість телефонного дзвінка згідно тарифів Вашого оператора.

Довідка про компанію Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Контакти: (044) 201-30-30, м. Київ, Столичне шосе, 90
Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» – новий офіційний дилерський центр Toyota. Компанія є структурним підрозділом лідера українського автомобільного ринку Корпорації «УкрАВТО».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Тойота на Столичному пропонує придбати автомобіль з пробігом за програмою Toyota Plus
Тойота на Столичному пропонує придбати автомобіль з пробігом за програмою Toyota Plus

Дана програма має на меті надати при купівлі автомобілів Toyota з пробігом той самий приємний та неповторний досвід, як при купівлі нового автомобіля.

Новий фургон Toyota Proace City - місткість, продуктивність і практичний дизайн
Новий фургон Toyota Proace City - місткість, продуктивність і практичний дизайн

В Тойота на Столичному розпочато приймання попередніх замовлень на новий фургон Proace City

Розширена безпека і комфорт: продажі оновленої Toyota Camry в Україні розпочато
Розширена безпека і комфорт: продажі оновленої Toyota Camry в Україні розпочато

З 20 квітня в Тойота на Столичному розпочинаються продажі оновленого седана.