Toyota Land Cruiser 200 у новій комплектації Special Edition

В Тойота на Столичному триває прийом замовлень на легендарний позашляховик Toyota Land Cruiser 200 у комплектації Special Edition (SE)*. Оригінальні акценти кузова та салону нової комплектації якнайкраще підкреслять вишуканість, могутність і елегантність «володаря доріг» та статус власника флагмана повноприводної лінійки Toyota.

 

Комплектація SE відрізняється хромованою радіаторною решіткою із темними вставками, затемненими елементами фар головного світла, рейлінгами чорного глянцевого кольору на даху, захисною металевою накладкою заднього бамперу, а також зовнішніми дзеркалами чорного кольору із декоративною хромованою вставкою. Значної оригінальності моделі додають виразні аеродинамічні накладки переднього та заднього бамперів ще більш динамічного та агресивного дизайну. Toyota Land Cruiser 200 Special Edition можна замовити у будь-якому з доступних для LC 200 кольорів (окрім чорного з кодом 202).

Розкішна комбінована напіванілінова шкіра з перфорацією та прострочкою у вигляді ромбів ще більш підкреслює вишуканість та комфорт салону. Клієнт може вибрати автомобіль з чорним або з благородним коричневим інтер’єром.

Toyota Land Cruiser 200 Special Edition оснащено виключно дизельним 4,5-літровим** V-подібним 32-клапанним двигуном з турбонаддувом потужністю 249 к.с. і 6-ступеневою автоматичною трансмісією. Модель також оснащено адаптивною системою регулювання жорсткості підвіски, активною підвіскою з регулюванням висоти та комплексом систем активної безпеки Toyota Safety Sense.

LC 200 Special Edition — це ще більше стилю, індивідуальності та статусу. Додайте ексклюзивної досконалості вашому володарю доріг!

За додатковою інформацією щодо Toyota, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до консультантів офіційного дилера Тойота на Столичному.

*Назви комплектацій є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

**Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.

Довідка про компанію Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Контакти: (044) 201-30-30, м. Київ, Столичне шосе, 90
Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» – новий офіційний дилерський центр Toyota. Компанія є структурним підрозділом лідера українського автомобільного ринку Корпорації «УкрАВТО».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Тойота на Столичному пропонує придбати автомобіль з пробігом за програмою Toyota Plus
Тойота на Столичному пропонує придбати автомобіль з пробігом за програмою Toyota Plus

Дана програма має на меті надати при купівлі автомобілів Toyota з пробігом той самий приємний та неповторний досвід, як при купівлі нового автомобіля.

Новий фургон Toyota Proace City - місткість, продуктивність і практичний дизайн
Новий фургон Toyota Proace City - місткість, продуктивність і практичний дизайн

В Тойота на Столичному розпочато приймання попередніх замовлень на новий фургон Proace City

Розширена безпека і комфорт: продажі оновленої Toyota Camry в Україні розпочато
Розширена безпека і комфорт: продажі оновленої Toyota Camry в Україні розпочато

З 20 квітня в Тойота на Столичному розпочинаються продажі оновленого седана.