Відгук Suzuki SX4 2021 1.6 бензин автоматична

Юрій
Юрій

Украина
Киев

06.04.2024
Suzuki SX4
Suzuki SX4

Рік, пробіг: 2021, 33.500 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: GL
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 8.0 л/100км, по трасі: 6.5 л/100км, середній: 7.5 л/100км

Подивився, на ютюбі, обзорчик, 5 років назад, і так «запала» ота маленька машинка з огляду. І от в 2021 році настав час купити авто. Хочу сказати, що то наша перша автівка. І почалися «муки» вибору. Але то 2021 рік, і криза, машин нема, чекати 3-6 місяців. Хотілося, та незнаю шо навіть, хотілося. Відразу дивився б/в, але ні начому не зупинилися. Спортейж не зайшов взагалі, шкода камік файно, але чекати від 6 місяців, карок непогано, але чекати. Хюндай венька замалий, маю зросту 1.90. Кона атмосферник взагалі сподобався. Кашкайчик гуд, теж на замітку. Яріса кроса в салонах не було. Равчика чекати від 6 місяців і ціна. Сітроєнчик с4, на замітку. Ще дивилися вже й не памятаю. І потім зайшли в Сузуку. Дивилися і вітарку і sx4. Перемогла sx4.

Комфортно з моїм зростом. За мною можна сидіти. Трошки більше місця для задніх пасажирів ніж у вітарці. Спілкування в салоні, + форуми, + спілкування з людьми, які мали досвід володіння Сузуками і вибір було зроблено. Машинки в наявності, колір на вибір, ну і звісно ціна. Все зважили і все.

3 роки володіння, і задоволення від цієї машинки. Обслуговування у офіціалів - уважні та привітні фахівці, які оперативно вирішують питання не за всі гроші світу. З мінусів - шумка, хочеться зробити її трошки тихішою. Мабуть поки все. Так це перша машинка і важко з чимось порівнвати, хоча мав досвід керування.

Плюси автомобіля:
Ціна, надійність, керованість, оглядовість, дизайн - мені подоюається, простота, кількість подушок безпеки.

Мінуси автомобіля:
Шумка як на мене.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Suzuki SX4 2021

tooltoolme  

Вітаю, теж дивлюсь сх4, власне тепер це скросс.
1. Після трьох років, якби відмотати назад, взяли б ще раз?
2. Чи бували випадки коли пожаліли що не повний привід?
3. Чи правдиві нарікання на неякісний хром і лкп?

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Чи взяв би новий скрос - ні))) почекою шось новеньке від сузуки!! Я реально задоволений машинкою.
З приводу повного приводу - рибалка куди я їздив я доїхав без трактора))) десна, сорокаши, озера) квнал, Дніпро нижче Києва, пару раз взимку, да ніби було б добре повний але лише моя вина, я трошки "дуркував.
ЛКП - є сколи на капоті - камінчики, треба плівку поклеїти, інших нарікань нема. ХРОМУ в мене менше, той шо є поки все ок.
З приводу скроса той самий сх4, всередині 1 в 1, дизайн покращили, раніше як на мене було хочу бути прадо, тепер хочу бути рав4)))
І різниця в дивигуні в мене "класика" 1.6 а тепер 1.4 турбо який трошки жвавіший! . Поїдьте на тест драйв проїдьте га 1.4 і на вітарці 1.6. Приємного вибору!

ВІДПОВІСТИ  
tooltoolme  

Мав на увазі, якби відмотати назад, чи взяли б свою сх4 знов, чи можливо якусь більшу/меншу/потужнішу/зручнішу/надійнішу і т.д.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Ні, sx4 саме її!!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Suzuki SX4

Alexander Korotenko
Украина, Одесса
08.06.2021

Нужна была машина с нормальным задним рядом, с клиренсом выше чем у прошлой, не механика, желательно с полным приводом. С багажником но не громадная по габаритам. Смотрел киа спортаж - понравился, читати відгук

Влад
Украина, Вышгород
15.08.2022

Влітку-восени 2021-го постало питання заміни старенького Форда Фокус 2007 в універсалі на щось свіжіше, з автоматом і, по можливості, просторіше в салоні й не менш економічне, а за габаритами якщо й б читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Suzuki SX4

Suzuki SX4 2012 Suzuki SX4 8199$ 2012