Відгук MG HS 2021 2.0 turbo бензин автоматична

Сергей
Сергей

Украина
Киев

01.02.2023
MG HS
MG HS

Рік, пробіг: 2021, 2.000 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 2.0 turbo бензин
Компл.: LUX
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 11.0 л/100км, по трасі: 9.0 л/100км, середній: 10.0 л/100км

Довго роздумував над покупкою авто, дивився і тестував різні машини. MG HS зачепила, зовнішністю, матеріалами, та й загалом якістю автомобіля при її ціні. Думав довго, бо боявся, новий бренд і як буде підтримка і т.п.

Все-таки зважився.

Машина проїхала 2000км, політ чудовий, нарікань до роботи автомобіля немає, сів і поїхав. Всі вбудовані системи працюють на 5 і претензій у мене до ергономіки авто немає від слова зовсім.

Єдине, що можу відзначити з поганого це музика та задня шторка багажнику, грає, але дилер обіцяв вирішити проблему, а от динаміки можна було б поставити трохи краще і залишити на місці сабвуфер, але то таке, будь-яке ательє за помірні гроші легко вирішить цю проблему.

Потужності вистачає позаочі, потрібно зробити обгін? Просто трохи продавив педаль, обороти піднялися до 3000 і притиснуло до сидіння. Тобто динаміка у авто шикарна для своїх 228сил і обгони їй даються абсолютно без напруги. Єдине дуже затиснута з самого старту, тобто від 0 до 100 у неї +- 9 сек, що якось не дуже. АЛЕ ось з 50 і далі, все прекрасно.

Плюси автомобіля:
Якість матеріалів.
Шумка.
Управління.
Комфорт.
Іонізатор.

Мінуси автомобіля:
Музика на 4-.
Шторка багажника грає на дрібних нерівностях (масова проблема).

Порада покупцеві: Та особливих рекомендацій немає, під'їдете на тест драйв і вирішите для себе самі. Особисто для мене у цього авто конкурентів немає!

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про MG HS 2021

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Danubecaptain  

Вдалої і безпечної експлуатації! Як коробка передач поводить себе в місті при тягнучках?

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Danubecaptain, абсолютно нормально. Якихось затримок я не помітив, хіба що якщо їздити за Автохолдингом, то троги різко трогається з місця, а в цілому коробка як коробка. В стандарті вона туповата, у режимі спорт нормальна. Але для міста режиму стандарт більш ніж потрібно, вона з 1.4 обертів нормально вже тягне.

+1ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

Spotty, саме це я і мав на увазі - трохи різкий старт з місця. Це тільки при використанні автохолда?

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 13
Danubecaptain  

Чи змінилось щось за останні півроку володіння? Якісь проблеми виникали?

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Danubecaptain, вітаю! Нічого не змінилось, 4 ТО, пробіг 40тис.км, політ чудовий.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Апдейт, добавлю свой отзыв сюда, больше для тех, кто собирается купить или уже купил, что бы сразу понимали, где обслуживаться не нужно, а может и вовсе не нужно.

UPD

Это дно! MG HS 2.0 в максималочке, что может быть лучше думали мы. Первые километры, стук руля, 3 приезда. Стук слышим, что это не знаем. Возился по 3 часа с каждым приездом. Не нашли. Поехал на Види, нашли сразу и оформили гарантию, кардан заменили. Хрен с ним, бывает. Записался на развал 26.09 на 12-30 и обновление ПО для коробки. Это вообще интересная тема, по телефону внятно не сказали смогут ли обновить, т.к. для этого нужно ТО у них сделать. ШТА?

Машина на гарантии, види не обновила тк обнову они не получили, машина пинается в режиме эко и стандарт, по городу прикажете на спорте(в режиме спорт и суперспорт коробка ведет себя идеально, как в авто так и ручном режиме) гонять и людей кошмарить? Ну да ладно. Програмную часть другим диллерам "Винер" видимо специально не дают, что бы к ним ехали )) понятно, почему такое отношение.

Записался, думаю окей, по телефону то такое, приеду, посмотрим, в надежде, что обновят.

Приехал в 12-15, зашел жду. Менеджеры форд лясы точат, один менеджер мж просит подождать тк принимает машину. Ок, жду. Принимает машину форд ))))

Задаю вопрос на весь зал, может меня кто-то примет?

Игнор, потом вышел какой-то чувак из комнаты, сказал: подождите немного и увел менеджера МЖ.

Ребята, у вас там все нормально?
Сколько там машин продано, 700? Я думаю, что цифра не сильно увеличиться с таким подходом.

ИТОГ!

Вам просто плевать на клиентов, после звонки, с текстом: ну вы же раньше приехали, т.е. нет, что бы извиниться и сказать, ну накладки еще там что-то. Нет, виноват клиент т.к. приехал раньше. Но согласитесь, я честно дождался своих 12-33 после чего, когда ко мне отвернулись спиной я просто уехал.

Можно подумать психанул?
Нет, я просто ценю себя и свое время, если вам плевать на клиентов, окей.

Можете не обновлять мозги машине, она то на гарантии, ляжет коробка, купите новую.

Что тут еще сказать с таким подходом?
До руководства дозвониться нереально, конечно же. Я письмо напишу, но сомневаюсь, что это что-то даст.

Я просто понять не могу, почему у нас все делают свою работу на от...сь? Ладно депутаты так поступают, но мы же должны быть лучше их, или нет?

Я начинаю очень жалеть, что рискнул пойти в сторону MG, очень жалею. Взял бы ваг да горя не знал, сервисов миллион. Даже официалы итальянцев не позволяют себе такого отношения к клиентам, а они те еще монополисты в Украине.

Стоит задуматься на будущее и спасибо за опыт, теперь при выборе нового авто, изучать буду не только марку, но и диллера, который из завозит.

Спасибо за работу - минус клиент! Но вы не особо то и расстроитесь

26.09.2023 - 12:30

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
MG HS

Aleksey Bober
Украина, Киев
11.01.2023

Машинку помітив випадково, просто побачив банер в інтернеті. До цього розглядав новий Tucson, Mazda CX5, Peugeot 3008, Opel Grandland X, RAV4. Але їх або по бюджету не витягував або була б зовсім гола читати відгук

Анатолий
Украина, Полтава
20.08.2023

Полтора года езды, машиной очень доволен, среднее 10 л ибо вожу не очень аккуратно, но первый квартал после покупки , ездил так сказать правильно, и с круизом на каждой прямой, город 7.6 было , а трас читати відгук