Відгук Mazda 6 2018 2.5 turbo бензин автоматична

Дмитрий
Дмитрий

Украина
Черкассы

18.03.2024
Mazda 6 Sedan
Mazda 6

Рік, пробіг: 2018, 49.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.5 turbo бензин
Компл.: передмаксимальн
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 11.5 л/100км, по трасі: 8.5 л/100км, середній: 10.5 л/100км

Перед купівлею вибирав між Маздою 6, Тойотою Кемрі, Ауді А6 С7 і БМВ 3-4. Про плюси і мінуси кожної моделі розповідати не буду, скажу, що при +/- однаковій ціні, Мазда мала більше переваг. Брав у передмаксимальній комплектації.

Для мене було важливо, щоб машина гарно виглядала, а виглядає вона класно.

Хотілося, щоб був якісний комфортний салон. Салон у Мазди по дизайну один із кращих. Виглядає стильно, сучасно, при цьому зручний і зроблений із якісних не дешевих матеріалів. Видно, що дизайнери старалися, ставили якісні механізми регуляторів та іншого, щоб цим всим було приємно користуватися. Це увага до дрібниць і салони конкурентів відстають.

Двигун потужний 2.5 л. турбо, розганяється швидко, при цьому дає приємні відчуття, звук розгону, потужності і хорошої керованості. Приємно на ній їхати, можна швидко, можна повільно, все-одно отримуєш задовалення.

Функціаонал, обладнана Мазда 6, в принципі, всима потрібними функціями як для комфорту, так і для безпеки. І це все працює достатньо добре.

По надійності теж все добре. Також за шумоізоляцію скажу, до останнього оновлення, шумка в Мазді була не на самому високому рівні, з 2018 року, в авто хороша шумоізоляція і подвійне скло. Для максимального ефекту можна ще зашумити арки, а так все добре.

Мультимедіа, як мультимедіа, є все необхідне, працює швидко та зручно. Так немає якихось сучасних наворотів, якихось функцій як у деяких конкурентів, але й ніколи не виникає почуття, що щось не так з мультимедіа. При підключенні Андроїд авто чи Епл карплей з'являється додатковий функціонал.

Із невеликих мінусів можу хіба відзначити, що розхід палива не малий, особливо коли хочеться поїздити швидко по місту, то це розхід 12-12.5л. І красиві 19-ті диски більше люблять гарну дорогу, у нас у місті не сама краща дорога, інколи машина жорсткувата, але в цілому м'яка і комфортна.

Плюси автомобіля:
Гарний вигляд, стильний і якісний салон, багато функцій, потужний двигун, надійність.

Мінуси автомобіля:
Розхід палива, якщо швидко їздити.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mazda 6 Sedan 2018

BorisBorisych  

А хіба двигун турбований, наче ж атмосферний?

ВІДПОВІСТИ  
Grygoryev Vadim  

BorisBorisych, "шестерки" были и с турбо моторами мощностью 231 л.с. Такой же двигатель используется на СХ9.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mazda 6

Александр
Украина, Харьков
07.07.2019

Авто купил в феврале 2019, до этого была ласточка - Mazda CX7, откатал на ней 8 лет, одним минусом был расход, в остальном авто радовал, поэтому когда встал вопрос о смене авто, расход был одним из гл читати відгук

Богдан
Украина, Киев
28.11.2019

Мало отзывов за машины после обновления по этому не мог не оставить свое мнение, а так как это мой первый отзыв не судите строго) Авто выбирал по таким критериям: 1) обязательно новое, 2) надёжное читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mazda 6

Mazda 6 2013 Mazda 6 12500$ 2013