Відгук Hyundai Venue 2022 1.6 бензин автоматична

Дмитро
Дмитро

Украина
Винница

15.12.2023
Hyundai Venue
Hyundai Venue

Рік, пробіг: 2022, 8.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.6 бензин
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 9.0 л/100км, по трасі: 6.0 л/100км, середній: 7.5 л/100км

Вцілому автомобілем задоволений. У своєму класі цілком конкурентне авто. Купував авто у 2022 році з автосалону. Привабили більш-менш вигідні умови кредитування під 0, 01% від Ощадбанку, лише КАСКО (7% від вартості авто) суттєво підливає дьогтю в питання автокредитування.

Щодо самого автомобіля, зупинив вибір на атмосферному двигуні з автоматом по причині експлуатації авто на незначні дистанції в межах міста (5-7 км.). Серед конкурентів розглядав: SKODA KAMIQ, не було в наявності (чекати не варіант, ціни змінювалися щодня в бік збільшення); SUZUKI VITARA та ж проблема що і з шкодою, NISSAN JUKE, злякав 1.0 турбований двигун та варіатор; OPEL MOKKA одним словом ДОРОГО і знову ж таки турбодвигун; VOLKSWAGEN T-Cross питання ідентичні як у OPEL.

Позитивні сторони авто: оригінальний дизайн, жінці та власне й мені сподобався синій колір (як на мене у HYUNDAI він досить гарний), гарна комлектація (є все необхідне), динаміка та гальма теж влаштовують, керованість чудова, світло норм.

Негативні сторони авто: розхід палива, хоча повністю розумів що атмосферник на автоматі - це не про економію палива, жорстка ходова частина (плата за керованість), шумоізоляцію бажав би кращу, дуже легко пошкоджується ЛКП (нам чомусь щастить на мудаків на парковках), офіційний сервіс бажає кращого, якщо задаєш питання по авто дивляться на тебе як на психічно хворого, наче просиш не обслуговування авто, а позичити назавжди 10 000$.

На завершення нормальне міське авто, зі своїми плюсами та мінусами (як і будь-яке інше авто). Їздив на багато чому і завжди дивуюся, коли люди розповідають як їх авто споживають по місту 5 ну максимум 5.3 л (чомусь люблять саме цю цифру 5.3л) палива на 100 км. Для чого обманювати самого себе - для мене загадка)).

Плюси автомобіля:
Оригінальний дизайн, жінці та власне й мені сподобався синій колір (як на мене у HYUNDAI він досить гарний), гарна комлектація (є все необхідне), динаміка та гальма теж влаштовують, керованість чудова, світло норм.

Мінуси автомобіля:
Розхід палива, хоча повністю розумів що атмосферник на автоматі - це не про економію палива, жорстка ходова частина (плата за керованість), шумоізоляцію бажав би кращу, дуже легко пошкоджується ЛКП, офіційний сервіс бажає кращого.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Hyundai Venue 2022

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Hyundai Venue

Вадим
Украина, Хмельницкий
23.03.2022

Если Вас подкупила красота данного автомобиля тогда читайте дальше. Подвеска деревянная, двигатель как будто в салоне стоит, на заднем ряду сидеть невозможно мой рост 184см., в заднее зеркало не ви читати відгук

Василий
Украина, Днепр
25.05.2022

Покупалось авто экстренно. В связи с поломкой машины, которая эксплуатировалась в семье. Машины рассматривались до 800 тыс.грн. и с коробкой автомат. В начале февраля машин в салонах у нас в наличи читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Hyundai

Hyundai Elantra 2008 Hyundai Elantra 6700$ 2008