Відгук Geely Emgrand 7 (EC7) 2013 1.8 бензин механічна

Олег
Олег
Украина
Буча

29.01.2017
Geely Emgrand 7 (EC7-RV)
Geely Emgrand 7 (EC7)

Рік, пробіг: 2013, 35.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.8 бензин
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 7.5 л/100км, по трасі: 6.0 л/100км, середній: 6.5 л/100км

Два роки використовуються авто. Кожен день з Бучі в Київ і назад. Періодичні поїздки в Одесу і Кам'янець Подільськ. Машиною задоволений. До цього була бочка ауді 92. Так що порівнювати важко. Але б таку калемагу як 'бочки' не взяв би ніколи.

Китаєць, по при всі настороження, тримається молодцем. Влітку купу раз в ямища Віниці, Житомира та Хмельницького - тримається. Лиш раз так влетів що рощсипався амортизатор і розбив стійку. АІС зробив по гарантії за день.

Машина як на мене, дуже комфортна. Швидко остиває в жару. Швитко прогріаається взимку. Жодного разу не підводила в мороз чи на слизькій дорозі. Я 110 кг і 185 см., нормально і навіть комфортно почуваю себе за кермом. Машина щбирігається просто неба ржавщини не помітив, хоча є сколи.

Найбільше дратує шум з під коліс. Погана думка під торпедою. Хрипить коропка при пиримикані на другу. Був в різних спеців сказали причина відсутність стабілізатора 'довотчика' - як правильно хз . Головне що на швидкість не впливає.

Гарно показує при витраті палива. В мене дорога , в основному, за містом - скажу впевнено 6літрів, заправка 92, шел.

Через півтора року, зламалая антена. Заміну чекав 4 місяці. Але замінили. Також почала горять лампочка подушки безпеки, але подивився електрик і пофіксив щось. Все інше в нормі. Ще дві лампочки замінив і передні склоочисники. Бризговики то відорвало а то льодом поламало. Та фіг з ними.

Збірка машини китайська не наша. Машину брать рекомендую. Ніяких проблем і простоїв. Особливо коли машина потрібна на кожен день і з хорошим розходом - ідеальний варіант.

Плюси автомобіля:
Салон, вид, расход, надежнось.

Мінуси автомобіля:
Нет балансера на коробке. Шумная.

Порада покупцеві: Я бы брал автомат, и уточнил можно ли сделать шумоизоляцию от дороги.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Geely Emgrand 7 (EC7-RV) 2013

Slavik0080  

Пока не забрал своё новое авто из салона,три дня,взял покататься эмгранд седан 1,8 на вариаторе.Достаточно не плохой авто,как по своим деньгам.Большой салон,мягенькая подвеска,правда вся пластмасса тарахтит и расход не меньше 12л по городу.Пробег 70тыс особо ничего в нем и не делали,только по мелочам.Мотор с места и до 60км/ч достаточно резвенький,а вот после сдыхает-гудит и набор скорости минимальный.

ВІДПОВІСТИ  
Стрелок  

Автор, наверное, Вам на СТО сказали, что отсутствует синхронизатор в коробки передач, а не стабилизатор. Оттого и хрипы при переключении. Тут уж особо ничего не поделаешь, да и ничего страшного)

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Geely Emgrand 7 (EC7)

Евгений
Украина, Днепр
22.03.2013

отличный семейный авто, за эту цену не жалею, что купил. Пробежал уже больше 2000 км. В управлении очень легок, мягкий по ходовой. После 124 мерса и фиата ПУНТО только положительные эмоции, хотя снача читати відгук

борис
Украина, Казатин
24.03.2013

Добрый день - тем, кто еще никак не решится приобрести данный автомобиль. Выбирал - 8 месяцев. прошурстил весь интернет, прочитал практически все отзывы как украинских так и русских владельцев, и вот читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Geely Emgrand 7 (EC7)