Відгук Geely CK 2009 1.5 бензин механічна

Владимир
Владимир

Украина
Винница

16.01.2016
Geely CK-2
Geely CK

Рік, пробіг: 2009, 38.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 8.0 л/100км, по трасі: 6.0 л/100км, середній: 7.0 л/100км

Перше нове авто. Купував в 2010 і продав з пробігом 38000. Комплектація basik(с). Одразу сподобалось наявність всіх атрибутів сучасного авто - всі склопідйомники, зручна кпп, кондиціонер (хоча при купівлі принциповим не був) легкий руль.

Хоч авто із мкпп їздити по місту дуже зручно - щеплення мяке, двигун з низів підтягує номально (росхід в Києві літом з конд. і тянучками був 8.5л).

Підвіска мяка і ємка, хоча на високих швидостях трохи розкачувалась, і доводилось підрулювати. Ніяких посторонніх звуків і скрипів не видавала. Кліренс достатній - треба постаратись щоб щось зачіпити.

Посадка не дуже (зріст 180см, з вагою 80-85кг) або сидиш по педалям і тягнешся до руля, або сидиш по рулю і піджимаєш ноги. Хоча їздив під Одесу (400км в одну сторону) то ніби більш-менш можна миритись.

Дизайн - дуже залежить від кольору і колісних дисків-в мене була золотиста і гарні диски - то багатьом подобалось, а інші такі ж авто виглядали куценько на рідних металевих дисках з сірим кольром.

Зараз такі авто виділили медичним установам як робочі авто для лікарів - їздять і всім подобається. Дивився на такі авто-багато чого допрацьовано, удосконалено - потрохи надійність сподіваюсь зросте.

Плюси автомобіля:
Всі плюси в описі.

Мінуси автомобіля:
Поломки. Про коробку. В мене гуділа кілька тисяч км при відпущеному щеплені (здавалось що вижимний доживає). Одного разу на пробігі 32000 км просто лопнув корпус корзини в місці посадки підшипника вала і сам підшипник (сам купував цей корпус-в новому вже було підсилено в цьому місці). Ремонт в принципі не дорогий (десь 3000грн в 2012 році).
Ще була ДУЖЕ неприємна ситуація-при різкому гальмуванні лопнув тормозний шланг(без абс) спереду зправа-так і до дтп недалеко.Такщо постіний догляд-діагностика НЕОБХІДНО!!!

Порада покупцеві: Якщо Вам хочеться нове авто то такого плану авто дуже вигідні-відчуєте справжню іномарку за невеликі гроші (всі машини потребують ремонту, з перерахунку всі майже однаково витягують гроші, будь то хоч японське чи космічне).

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Geely CK-2 2009

joe-man  

Дякую за відгук. Чесно кажучи проблеми у вас були доволі серйозні. Скажу так - такі проблеми з тормозами і коробкою стаються дуже рідко на такому пробігу. По джилі скажу так - хороший двигун і зовнішній вигляд. Із мінусів - незручно за кермом при високому зрості, задній диван дуже низький, а також безпека - зминаються машини на ура, тому убитися в джилі буде легше, чим в більшості більш дорогих машин. Також треба слідкувати за корозією дуже пильно.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Можливо й так. Дехто рекомендував міняти одразу масло в кпп. Але і відхилення бувають в різних авто,а запчастини дешеві(кришка тоді коштувала 800грн,а для ВАЗ2109-1500грн) За корозію не скажу,авто в мене було 3 роки і стояло переважно в гаражі.(хоча воно випущено і привезено в Україну в липні 2009,а купив в лютому 2010-стояло на дворі автосалона 7місяців.і під дощем і під снігом.

ВІДПОВІСТИ  
Оникс  

Что-то вы с ценой ошиблись. За 1500 грн в 2012 году можно было пол ваз-2109 купить

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Geely CK

Костя
Украина, Донецк
12.04.2009

Проехал 12000 км., проблем нет вообще, капот неразу не открывал, несчитая масла! А те кто пишут купи лучше ВАЗ, просто нормально не ездили на джилифане, он ваши вазы вдоль и поперек! Ребята, берите джили и читати відгук

Роман
Украина, Донецк
19.05.2010

Купил летом 2009 года. С самого начала барахлила кнопка заднего стеклоподъёмника, по гарантии заменили. Шумоизоляция слабовата, но за такие деньги в общем даже ничего. Зато есть АБС и ЕБД, которые у м читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Geely CK

Geely CK 2013 Geely CK 1500$ 2013