30 0

#ЩоПочому: BMW X1 за ціною RAV4. Що сталося?

30 0

БМВ Х1 - це найдоступніший Баварський кросовер, на який сьогодні діє знижка від 12 до 15%. Є вибір двигунів, типів пального і є широченний вибір комплектацій. Тому сьогодні ми розбираємось з BMW Х1 в нашому класичному форматі «ЩоПочому».

2399 Джерело: InfoCar.ua 14 кві. 2023
BMW X1 (F48) 2019
BMW X1 (F48)
дізнатися більше на InfoCar.ua:
Показати коментарі
Коментарі
max_cn  

Для тих, хто не розбирається в кузовах BMW (до перегляду відео я навіть не здогадувався, що X2 менший за Х1) не одразу зрозуміло, що це відео про знижки на минулий кузов, який зараз стартує від 35000 євро (новий починається від 45 000 євро) і це, по факту, розпродаж старих запасів.
Більшість наявних автомобілів йдуть з М пакетом, який додає до вартості ще приблизно 3000 євро.
Таким чином основна маса автомобілів коштує від 38250 євро, або від $42000.

Так, це буде авто з повним приводом, з недешевим інтер'єром, з електроприводом багажника, дефлекторами від кліматичної системи позаду, достатнім для більшості розміром салону, панорамою, LED-фарами, 8 ступеневим айсіном, камерою заднього огляду, передніми і задніми парктроніками, парк-асистентом, шилдиком bmw...

Але мультимедійка англійською, без андроїд ауто/карплея (за доплату з часом обіцяють вирішити питання), без систем безпеки (є небагато машин з, але звісно дорожче) і адаптивного круїзу (ідуть в пакеті за 3000 євро), у більшості автомобілів без вбудованої навігації, без навіть потенційної можливості отримати цифрову приборку...

По факту, по ціні це конкурент новому X-Trail з повним приводом.
Бензинова Х1 буде +- такою ж за динамікою і схожу ціну будуть мати приблизно однаково оснащені автомобілі.
Для тих, кому ціна від $42000 нормальна - можливо це буде і непоганий варіант.

Але мені оті цифрові приблуди це те, без чого я не хочу новий автомобіль. І коли ціна з ними стає в районі $50000 - це вже більш ніж дофіга.

В моєму наступному автомобілі буде цифрова приборка, бездротовий АндроїдАуто, адаптивний круїз, системи активної безпеки, повний привід, він буде їхати до 100км/год ті ж самі 7-8с і він буде коштувати менше $40000, навіть ближче до $35000.
І те, що це не буде преміальний бренд, що в матеріали в салоні будуть простішими - це те, чим я готовий пожертвувати в угоду помітно меншій ціні і, при цьому, чудовій керованості, надійності і невисокій ціні утримання, в тому числі і на гальмівні диски/колодки, які в bmw самі називають недешевими.

Чому я це все написав? Ярослав так завернув заголовок, що я був спочатку подумав, що Х1 може стати підходящим для мене варіантом. Розмір достатній (мені Х2 навіть більше за цим параметром подобається), бензиновий двигун з гарною динамікою, гарна керованість, чисто шилдик bmw міг би гріти душу ...
Але ціну, завдяки заголовку, очікував +-$40000. Аж воно виявилося "трошки" дорожче, ще й з "цифровими приблудами" все досить складно. Тож не склалося, хоч може воно й на краще .

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація