46 3

Geely Atlas PRO - офіційно в Україні. Онлайн презентація

46 3

Компактний кросовер Geely Atlas Pro має харизматичний зовнішній вигляд, розкішний і продуманий до дрібниць інтер'єр, широкий спектр сучасних систем, що відповідають за комфорт та безпеку, а також інноваційну силову установку, що забезпечує відмінну динаміку, плавність ходу та низьку витрату палива.

4492 Джерело: InfoCar.ua 26 гру. 2022
Geely Atlas Pro 2019
Geely Atlas Pro
дізнатися більше на InfoCar.ua:
от $16.800
Показати коментарі
Коментарі
max_cn  

Ярослав, ви зняли чудовий промо-ролик і я навіть подумав такий: "ти диви, невже й справді можна купити щось майже як Вольво, тільки в 2-3 рази дешевше?".

Але чудес не буває і біда китайців зараз в тому, що ця модель у світі вже продається з 2019 року і, відповідно, можна нагуглити прикладів з його експлуатації від реальних власників, які покажуть, що менша ціна тут не просто так.

І можна було б просто махнути рукою і не звертати уваги, проте цей бренд малого того, що не згорнув свою діяльність в росії, але навіть активно зараз захоплює їх ринок, з якого пішли всі, крім китайців. Запоребрикові оглядачі зараз майже нічого крім китайських моделей не знімають взагалі. І на фоні цього радує тільки те, що китайці, радісно потираючи руки, накрутили їм ціни і вони зараз змушені за китайський хлам платити більше, ніж раніше платили за європейців, японців та корейців. А не радує те, що китайці лізуть робити бізнес і до нас.

Тож напишу трошки негативу від реальних користувачів, що нарив по Geely Atlas Pro. А хто захоче - зможе знайти повно прикладів моїм словам на youtube.
Повний привід в цій моделі більше для галочки. Що гравій, що сніг його перегрівають так швидко і в таких неочікуваних місцях, де більшість автомобілів з мінімальними позашляховими можливостями проїхали б і не знали, що там можуть бути проблеми. Минуле покоління на бездоріжжі було на голову вище нинішнього - про це пишуть ті хто їздив і на тому і на тому!

В період обкатки робот себе дуже береже. Відповідно динаміка далека від паспортної, може не включити зчепленя при спробі стартувати з 2х педалей.
Гібридність не дала помітної економії чи динаміки. В паспортні 10с до сотні гібрид не вкладається і після обкатки. У спеку може і в 12с не вкластися. Гідротрансформатор розганяє +- так само і, на диво, автомобілі з ним економічніші.

Навіть у найдорожчій комплектації акустика, особливо низи, посередня. У поєднанні зі слабкою шумкою ситуація тільки погіршується. Вирішується тільки заміною динаміків на якісніші.

Принаймі ще рік тому була проблема з повноцінною роботою мультимедійки. АндроїдАуто/Карплей відкривалися у вертикальному вікні горизонтально розташованого екрану, працювало далеко не все. Вирішувалося прошивкою і встановлення додаткової антени. Без цього також нормально не працював еквалайзер. На скільки зрозумів, навіть після прошивки, для нормального підключення мультимедійки до інтернету, треба роздавати їй вайфай з телефону, а не просто включити мобільний інтернет, як у нормальних людей :-\.

Муфта повного приводу повноцінно незахищена.
Блок керування коробкою передач знаходиться в найнижній частині підрамника і навіть під захистом є велика ймовірність його пошкодити.

Є непоодинокі випадки точкового вздуття фарби зовні автомобіля вже через рік експлуатації.
Дехто намагався шумити авто і під час розбору було видно, що є недофарбовані місця, герметиком закрито далеко не все.

На сервісі зафіксовані непоодинокі випадки виходу з ладу акумулятора гібридної установки. Гарантійним цей випадок буде не протягом всього стороку гарантії на весь автомобіль.

Власники кажуть, що лобове скло досить легко пошкоджується, наприклад від мінімальних камінчиків, які прилітають в дорозі.
Резинки склоочисників невисокої якості, зимою дубіють і погано справляються зі своєю функцією.
Пороги не прикриті.
При зовнішніх розмірах рівних Kia Sportage, у автомобіля на 200л менший багажник.
Перші скрипи в салоні вже можуть з'явитися при пробігах від 10 000км.
Підігрів руля зроблений не по людськи, через мультимедійку, але головна проблема, що під час руху ви самі не можете його відключити до тих пір, поки не спрацює реле достанього нагріву.
Шкіра на кріслах не перфорована і без вентиляції.

Протягом першого року експлуатації власники знаходять багато інших дрібніших косяків, але й цього мені достатньо, щоб зробити висновок, що це далеко на Вольво на мінімалках.
Тож можна вестися на непогану зовнішність, приємну ціну і наближеність до Вольво, а можна послати їх у слід за російським воєнним кораблем разом з їх недоробленими корчами.

+8-1ВІДПОВІСТИ  
автомобилист2  

базовий Атлас коштує на 2 тис. дорожче ніж базовий Аутлендер... Тобто Джилі краще за Міцубцсці??

+2ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

автомобилист2, та що ви таке кажете, воно ж "ледь не краще за Вольво", куди там тим міцикам .

А якщо серйозно, то Geely робить ставку на досить комфортну підвіску, непоганий зовнішній вигляд, внутрішнє оздоблення, яке в цій ціні виглядає дорого, непогану цифрову приборку, велику кількість електронних помічників ну і, типу, "ви купуєте майже вольво, тільки значно дешевше"...
І якщо в салоні поставити поруч навіть топовий Outlander проти найдешевшого Atlas Pro, то очима багато хто вибере Geely - пускати пил в очі вони навчилися.

А якщо вибирати з практичної точки зору і знати про всі косяки китайця (типу шкіри на кермі, яка де в кого протирається вже через пів року), то вибір буде вже не таким очевидним. Ну і в нашій країні зараз купувати товар компанії, яка тільки розширює продажі в рашці, якось гидко. Зверніть увагу, я не кажу про Китай в цілому, який також не святий, а саме про компанію, продукцію якої хтось може розглядати до покупки навіть в таких умовах.
У кожного українця зараз вже є свої причини русофобити. У мене знайомі вже 10 місяців шукають притулок по країні після того як в їх багатоповерхівку в Харкові прилетів снаряд і вони залишилися без вікон. А в той же день голова їх сімейства на додачу чудом врятувався від близького прильоту, коли йшов по вулиці - посікло машину, що стояла поруч. А родичі дружини жили в Степанівці (поруч з Чорнобаївкою), пережили окупацію, а через тиждень після звільнення Херсона в їх хату також прилетіла ракета і все зруйнувала - добре, що в той момент нікого дома не було. Десятки зруйнованих міст, десятки тисячі загиблих тільки цивільних... Нафіг з пляжу компанії, які торгують з мародерами, убивцями і загарбниками!

+5ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Купляти Geely - підтримувати ворога України. Далі кожен робить вибір для себе.
Враховуючи величезну кількість конкурентів в цьому бюджеті, можна спокійно підримувати компанії з дружніх країн, що надають нам зброю і допомогають нищити ворога.
Але звісно знайдуться ті, кому "багато машини за мало грошей" буде важливішим за моральні цінності

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація