Відгук SsangYong Korando 2013 2.0 turbo дизель механічна

Tony
Tony

Украина
Львов

31.07.2013
SsangYong Korando
SsangYong Korando

Рік, пробіг: 2013, 7.000 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 2.0 turbo дизель
Компл.: STD-1
Кузов: позашляховик, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Ну що ж. 7000 км пробігу і вже є преші враження. Зразу скажу, що купив без тест-драйву, повірив відгукам, котрі співпали з моїми потребами, а ціна відкинула усіх конкурентів. І ніскільки не прогадав. Звичайно той хто може дозволити Tiguan за 40 тис.дол. в подібній комплектації, може навіть не розглядати цього автомобіля. Дизельні Спортедж і іх-35 за таку ціну будуть хіба, що в комплектації Base, де всі блага закінчуються на гідропідсилювачі і ABS, а якість... почитайте форуми про них і самі все зрозумієте.

Тепер конкретно про Корандо.

Швидкий! Настільки класний двигун, що аж самому не віриться.

Вміру м'який. Вдобавку до високого кліренсу, наші "покращені" дороги можна плавно і впевнено проїжджати. До речі це якраз на Львівщині ті 2-8% (дивноплаваюча цифра) доріг, котрі вже півроку шукає автодор щоб доремонтувати після зими.

Комплектація просто вражаюча, чого варта тільки система проти відкату назад на підйомі. Вперше користуюсь датчиком дощу - тепер не потрібно постійно змінювати швидкість роботи двірників в залежності від інтенсивності опадів. В мої комплектації стоїть Андроїд-магнітола. Сам за неї ніколи б не дав 7 000 грн, але оскільки платив лише 2 000 грн і відмовитись від цієї "опції" не можна було, довелось доставити камеру заднього виду. Проте тепер розумію, наскільки це зручно!!! Ще й навігатор не потрібно підключати - шнури ніде не звисають.

Просторий салон - вже в 2х довгих подораж 4 дорослих людей відпочивають а не їдуть. Зарекомендував себе як машина в котрій сплять навіть ті, хто "ніколи в автомобілі не може заснути". Багажник - достатіній для 4х дорослих в дуже довгу подорож з закупами в дорозі.

Витрати пального доволі скромні зважаючи на потужність і дуже схожі на ті що описав dsx1. В середньому 8.5 по місту і 7.5 на трасі.

За ТО0 заплатив прибл 600 грн (робота + масляний фільтр) + своє масло Aral 400 грн. Разом прибл 1000 грн.

Плюси автомобіля:
Гарний зовнішній вигляд.
Двигун потужний і вміру економічний.
Високий кліренс.
Просторий салон.
Чудова оглядовість.
Хороша коплектація.

Мінуси автомобіля:
Поскрипування в салоні (кажуть мине з часом).
Сервіс (надіюсь мине з часом :) ).
Неможливо опційно доставити більше подушок і шторок безпеки.

Порада покупцеві: Однозначно купувати, якщо подобається дизайн і потрібен саме SUV.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про SsangYong Korando 2013

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
picus83  

Гарний відгук . Дякую. Я також проживаю у Львові і зараз розглядаю різні авто думаю і про корандо. Якщо можна якось би зустрітися і як то кажуть розказати показати... Дякую. pica83@mail.ru

+2ВІДПОВІСТИ  
Andrew Lee  

Руль не ведёт в сторону? Какая резина? А 7,5 на трассе как наверно много, у меня при 90-110 примерно 5,5л\100 км) Удачи в дальнейшей эксплуатации!=)

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Дякую. Таки веде вправо. На черговому ТО покажу це. Ще одне. Дехто пише, що розхід не співпадає з чеками. Але ж ми не впевнені скільки нам насправді запрвляють.. Може хтось вкурсі - можна десь купити офіційно сертифіковану каністру, щоб з нею на заправці перевіряти фактично залитий обєм пального?

+2ВІДПОВІСТИ  
Николай Комаров  

Не проверите, у них на заправках специальна "доза" 150-200 грамм на канистре не доливают, так запрограмированна электроника. На полный бак где-то 500-600 мл. не доливают

+2ВІДПОВІСТИ  
oleg_24  

Да машина супер, взяв собі рейстайлінговий Корандо емоції просто неописуємі ))

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
SsangYong Korando

Павло Філаретов
Украина, Львов
14.08.2013

Катаюсь 6 днів і вирішив написати перший відгук. На загал машинка хороша. Впевнено долає малі нерівності, нічого не скрипить і не стукає. По львівській бруківці в салоні практично ідеальна тишина. По читати відгук

Ollaf
Украина, Киев
08.09.2013

Купил в салоне. Ждал 1.5 месяца. Сел в машину - красота. Все понравилось. Проехал 15 км. до дома. Утром попытался завести - раздался грохот как у трактора и сразу загорелся "Check"- сигнал. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у SsangYong Korando