Renault оголошує старт сервісної акції «Заміна оливи двигуна з вигодою»

Кому, передусім, цікава акція? - власникам постгарантійних автомобілів. Перевірте, скільки коштує каністра оливи для двигуна на найвідоміших маркетплейсах, і порівняйте її із акційною вартістю від Renault включно з роботами.

Що пропонується в рамках акції?

  • олива двигуна зі знижками до 15%*;
  • фільтри оливи зі знижки до 25%*;
  • вартість робіт по заміні оливи двигуна з фільтром від 350грн**

Приклад вартості комплексних робіт по заміні оливи двигуна для деяких постгарантійних автомобілів:

Модель

Акційна заміна оливи двигуна,

грн з ПДВ***

Logan/Sanderoвід 1 4003
Dusterвід 1 6203
Megane/Scenicвід 1 6203
Dokker/Lodgyвід 1 4003
Fluenceвід 1 5703
Kadjarвід 1 6503
Kangooвід 1 4003
Masterвід 2 4903
Traficвід 1 7603

Вартість по моделі в розрізі двигунів шукайте тут

До вартості операції входить вартість робіт по заміні оливи, необхідна кількість оливи двигуна із допуском RN, фільтр оливи та кільце зливної пробки. У випадку необхідності до вказаної вартості може бути додана окремо вартість послуги із зняття/встановлення захисту піддону картера двигуна, про яку дилер зобов'язаний попередити учасника акції до початку виконання робіт

Додатково, в період для всіх автомобілів незалежно від віку діють знижки на запчастини для регулярного ТО:

  1. до 25%* на:
    • фільтри повітряні, салону, паливні,
    • ремені ГРМ та додаткового обладнання,
    • охолоджуючі та гальмівні рідини,
    • свічки запалювання ти інші.
  2. до 10%* на роботи із встановлення акційних запчастин.

Знижки на запасні частини та матеріали надаються Клієнтам за умови їх встановлення у офіційного дилера Renault та реєстрації в системі My Renault.

Детальну інформацію з приводу повного переліку акційних запчастин, акційних цін, замін та аналогів дізнавайтеся в обраного дилера.

Умови Акції діють для фізичних осіб та юридичних осіб із автомобілями української реєстрації.

Більше деталей

Запис на сервіс

Обслуговування на офіційному сервісі Renault - не тільки якісне, а ще й вигідне!

MY RENAULT

MY RENAULT - персональна сторінка клієнта renault.

Зареєстровані власники автомобілів Renault і Dacia отримують додаткові бонуси в рамках сервісних пропозицій RENAULT та ексклюзивні пропозиції для їх автомобіля (ів), які недоступні власникам без персональної сторінки.

Станом на січень 2024 року з My Renault вже близько 97 000 власників Renault.

* Під вигодою/знижкою/спеціальний мається на увазі знижки до 25% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини для технічного обслуговування автомобілів Renault /Dacia та знижка до 10% на роботи з їх заміни, знижки до 15% на оливи двигуна. Знижки на запчастини та оливи надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану роздрібну вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану роздрібну вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua

Зазначені розміри знижок та акційна роздрібна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та остаточну акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault.

** На період Акції рекомендована акційна вартість робіт із заміни оливи двигуна становить:

  • для постгарантійних легкових автомобілів брендів Renault та Dacia – 350 грн з ПДВ;
  • для постгарантійних автомобілів моделей Master та Trafic бренду Renault – 400 грн з ПДВ.

Роботи по заміні оливи двигуна включають злив відпрацьованої оливи та заправку нової оливи із встановленням фільтра оливи та ущільнюючого кільця зливної пробки. У випадку необхідності до вказаної вартості може бути додана вартість послуги із зняття/встановлення захисту піддону картера двигуна, про яку дилер зобов'язаний попередити учасника акції до початку виконання робіт.

*** Вказані ціни є рекомендованими і можуть відрізнятися від остаточної ціни, що пропонується дилером Renault в Україні. До вказаної вартості включено акційну вартість робіт по заміні оливи для постагарантійних автомобілів, акційну вартість оливи двигуна Motrio, фільтра Value+ та ущільнюючого кільця зливної пробки. Для отримання інформації по остаточній ціні звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні. Рекомендовані роздрібні ціни вказані станом на 15.01.2024.

Знижки за програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.

Кількість акційних запчастин обмежена.

Пропозиція діє з 15.01.2024 до 10.03.2024р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).