HAVAL H6 можна придбати в кредит із мінімальним першим внеском від 145 929 грн!

Мрієте про потужний інтелектуальний кросовер HAVAL H6 третього покоління, проте наразі Вам не вистачає коштів, щоб сплатити повну вартість автомобіля? Це зовсім не проблема! Піклуючись про своїх клієнтів, автомобільний бренд HAVAL знає, як знайти вихід із цієї ситуації, та пропонує скористатись перевагами кредитної програми HAVAL Finance.

Отже, якщо Ви не бажаєте довго накопичувати кошти для того, щоб купити автомобіль, рекомендуємо розглянути можливість придбання нового кросоверу HAVAL Н6 в кредит. Такі комфортні умови кредитування як авансовий платіж в розмірі 10% від вартості автомобіля та період кредитування 7 років дозволяють стати власником сучасного кросоверу тут і зараз, без необхідності довго накопичувати кошти. Маючи бюджет в розмірі приблизно 150 тис. грн., Ви можете сміливо вирушати у автосалон HAVAL для того, щоб оформити покупку нового кросоверу. Таким чином, скориставшись кредитною пропозицією HAVAL Finance Light Grace, Ви маєте можливість опинитись за кермом власного H6 нового покоління лише від 145 929 грн.!*

Якщо Вам не підходить запропонований вище варіант фінансування покупки Н6 нового покоління, Ви можете обрати індивідуальні умови кредитування, які будуть враховувати Ваші особисті побажання з приводу розміру першого внеску та періоду кредитування. Деталі кредитних пропозицій HAVAL Finance Ви зможете дізнатись на сайті haval-ukraine.com або у кредитних спеціалістів в автосалоні HAVAL у Вашому регіоні.

HAVAL завжди має для Вас персональне рішення!

Створений на новітній модульній платформі LEMON, HAVAL H6 третього покоління відкриває нову еру інтелектуальних позашляховиків. Оснащений потужним 2.0. двигуном потужністю 204 к.с. та повним приводом, цей автомобіль дозволяє відчути справжню свободу руху 4х4. Технологічна особливість моделі - комплекс систем інтелектуальної безпеки для автономного водіння рівня L2. Серед них - автоматичний паркінг, система допомоги при русі в заторі, інтелектуальне ухилення, інтелектуальне управління в повороті, система екстреного гальмування у різних сценаріях водіння, системи запобігання зіткнення, а також система розпізнавання дорожніх знаків. Завдяки технологічним оновленням, нове покоління Н6 здійснило справжній стрибок у майбутнє автомобілів, демонструючи якісно новий рівень комфорту, маневреності та безпеки.

Більше інформації про HAVAL H6

*Вказана сума першого внеску із врахуванням авансового платежу у розмірі 10%, витрат на страхування автомобіля (КАСКО - 6,49% від вартості автомобіля), комісії банку за РКО, оформлення договору застави та державної реєстрації автомобіля. Вартість першого внеску розрахована за умови придбання моделі HAVAL H6 в комплектації Comfort із 2.0. л. бензиновим двигуном, 7 DCT та 2WD вартістю 707 252 грн. при першому внеску 10% та періоді кредитування 7 років. Розмір % ставки річних за умови першого внеску 10% та періоді кредитування 7 років становить 0,01% на перші три роки та 16,99% з 4-го року кредитування. Реальна річна процентна ставка складає 16,2% (розрахована виходячи з максимального строку кредитування до 7 років, мінімального авансу 10 %, стандартний графік погашення, з врахуванням платежів за супутні послуги, податки, страхування). Максимальна сума кредиту - до 10 000 000 (десять мільйонів) гривень 00 копійок. Кредитує АТ «Ощадбанк» Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011р. Вказана ціна на автомобіль актуальна станом на 01.10.2021 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на авто та умови кредитної пропозиції без попереднього повідомлення. Актуальну ціну та деталі кредитної пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні HAVAL або на сайті haval-ukraine.com. Пропозиція діє з 1 жовтня по 31 грудня 2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік та контакти дилерських підприємств HAVAL Ви знайдете за посиланням