Спеціальна програма «JETOUR Express Credit»

Компанія «Сі Ей Автомотів» (входить до складу Корпорації УкрАВТО), офіційний дистриб'ютор автомобілів JETOUR в Україні, оголошує про початок дії спеціальних умов придбання автомобілів JETOUR за програмою «JETOUR Express Bonus». Відтепер придбати новий кросовер стало ще вигідніше.

Спеціальна програма «JETOUR Express Credit» діє на придбання кросоверів JETOUR X70 в кредит за допомогою партнера програми - АТ «ОЩАДБАНК». Страховим партнером програми є СК «Експрес Страхування» (входить в ТОП-10 компаній за обсягами продажу КАСКО).

JETOUR X70 – це сучасний семимісний кросовер з вражаючим списком опцій для свого класу: повністю цифрова панель приладів з діагоналлю 12,3 дюйми, великий 10" екран мультимедійної системи, можливість синхронізації з смартфонами та камера огляду на 360 градусів, що працює разом з передніми та задніми парктроніками. І це далеко не повний перелік - крім цього, авто штатно оснащується панорамним дахом та має кліренс 20 сантиметрів. І весь цей вражаючий список опцій підкріплюється чотирирічною гарантією на авто!

Тож не втрачайте чудову можливість придбати нове авто на таких вигідних для споживача умовах:

  • Перший внесок лише від 10% вартості авто;
  • Термін кредитування до 84 місяців;
  • Річна ставка від 0,01% до 6,69%, щомісячні комісії відсутні;
  • Мінімальні першочергові витрати - відсутнє добровільне страхування від нещасних випадків, відсутні одноразові комісії банків;
  • Можливість включити платіж КАСКО до тіла кредиту;
  • Автомобілі уже в наявності в дилерській мережі, не потрібно чекати поставок.

Перевірте це власноруч у кредитному калькуляторі для цієї унікальної пропозиції.

Кредитний калькулятор

Поспішайте скористатись вигідними умовами від «JETOUR Express Credit», адже термін дії пропозиції регламентовано з 13.09.2021 по 31.12.2021 р., а кількість автомобілів обмежена